aysen1 Merhaba anneler Oğlum 1 haftadır grip burnu bir türlü açılmıyor biz açıyoruz çok ağlıyor uyku düzenimizde bozuldu doğal yöntem neler deneye bilirim
Ada290921 aysen1 Burun damlası sıkın ve burnunun icini cekin… bu ağzinız ile burnun icini çekiyorsunuz ya adını bilmiyorum .. benim bebegim 24 günlük burnunu hep öyle temizliyorum
[silindi] aysen1 bizde 1 hafta önce covid atlattık bebeğim de çok tıkanmıştı soğan bizde ise yaradı ama yatarken koymadığım için yine uyanmıştı arkadaşım sterimar diye bir sprey var 3 aylıktan itibaren kullanılabiliyor çok işime yaradı tavsiye ederim canım istersen dene bi
Sarew aysen1 Doktor bize kıds xlear diye bir burun spreyi verdi ben onu sıktığım da burnundaki herşey akıyor tekrar aspiratörle çekme gereği duymuyorum deneyebilirsiniz isterseniz.2 günde rahatladı ve geçti tıkanıklık
Mmavi Ada290921 bebeginiz cok kucuk aspiratorle cekmeyin derim mukozasina zarar verirsiniz nacizane🙏🏻
askanne10 aysen1 stemiar burun spreyi ama turuncu olanı al istersen doktora sorup biz her çeşidini aldık en çok ondan memnun kaldık otribebe ve bruna fizyolojik serumda kullandık ama onda ağlıyor bu stemiarda ağlamadı üç aylıktan büyük bebeklere oluyor
Mmavi aysen1 serum fizyolojik yeterli kendi akacaktir. Cektikce kuruluk basliyor bende yapmistim cunku. Eger gozle gorulur sumuk varsa alirsiniz ama onun disinda onermiyorlar🌸
Ndt Doktorunuza sorarak birde sinüs rinse demeyebilirsiniz. Biz 2 aylıkken başladık, aöa mutlaka doktorunuza sorun be doğru uygulamanız lazım