Deletedmom131 Kızlar oğlum dün ıkına ıkına kıpkırmızı aglaya aglaya kaka yapti su gibi sarı renkti bugün de aynı sekilde öyle aglaya aglaya yaptı böyle yesil ama kına yeşili gibi yapmış neden olabilir geçmesi icin ne yapabilirim cok üzülüyorum sancılı yapıyor galiba
Asli91 Deletedmom131 benim kızımda yemyeşil yapmıştı ama 3 günlük kakasıydı.Bide su gibiydi epeyde ıkınmıştı.Zaten her yapışında surat kıpkırmızı gözleri yaşarıyo ama katı olmuyo kakası bebeklerde normal galiba.
Aysnrbztp Deletedmom131 yesil ise usutmus olabilir . yada ilk zamanlar oylede olabiliyor. Yani sutunuz yariyor olabilir .
Deletedmom131 Asli91 Sancısı olmasa aglamaz diye düşünüyorum birde kizarmaz bence kakasi kati degilki sivi bilemedim neden olduğunu bizde ilk defa oldu
OnurFundaGen Deletedmom131 benım kızımda kaka yaparken kıpkırmızı oluyor renkten renge giriyor daha ıkı aylık bende Uzun sürdüpğ zaman ve yapamadıgı zaman kaka pozısyonuna alıyorum kolayca yapıyor
OnurFundaGen Deletedmom131 ınstagramda aysebe die bi bayan var ordan görmustum ostersen ordan ızleyebılırsın benım cok işime yaradı nasıl anlatabılırım bilemediğim için ordan izle derim
Deletedmom131 Aysnrbztp 29 günlük oldu canim simdiye kadar hic olmamıştı hem biraz korktum hemde cok üzüldüm öyle aglaya aglaya yapinca
Aysnrbztp Deletedmom131 Aynı durum benim kızımdada oldu. Daha sonra kakasını 4 5 gün aralıklarla yapmaua başladı. Sütünüz yarıyor yani korkmayın . 10 güne kadar kakasını yapamamasıda normal endişelenmeyin . Artıl bir aylık olacak ve böyşe şeyler normal .