6767-- Mommqueen arada öğürüyor çıkartiyorum sonra yine veriyorum alıyor emiyor böle böle alıştrmiki acaba. Ilk seferde tuttu sonra yinede çıkartı falan filan
Ahaha12 Ayselina hiç duymadım onu canım en son çare aventi alayım dedim tutmaz ama demiştim onu tuttu bi
6767-- Ahaha12 eşimlede inatlastik ya çıkar kızım çıkar diyor 🤣🤣🤣 benim dediğim oldu kullancak dedim kullandı 🥰
UraSsmom Ayselina Hangi emziği kullanıyorsun bilmiyrorum ama aventi tutmayan bebek yokmuş diye duymuştum. İlk oğlum hemen tuttu zaten sadeec avent almıştım. Şimdi 2. Bebeğime de sipariş verdim tereddütsüz inşallah oda tutar 😊
6767-- Çok iyi geldi bana ne rahat birşey mis emzik vermek ağlamıyor ole emerken uyuyakalıyor çok kucak istemiyor
Ahaha12 6767-- yok canım benim sutum aşırı aşırı az olmasına rağmen meme reddi yaşamadım bunu öneren arkadaşlarımda hic yasamadi
6767-- Ahaha12 ole mı ya demekki aç değil benim ki o yüzden meme reddi yaptı ama kuru memeyi emiyor o an
Tinymom Chicco oioi ve aventi denedim sadece aventi tutmuştu 1 ay emdi sonra bıraktı şu an tutturamıyorum ama büyük rahatlık çünkü memede uyuyor benimki aç olmasada emiyor
Ayselina Tinymom bilemedim ki emzik tutsa mı iyi tutmasa mı bir arkadaşımda emzik verme bizimkinde meme reddi yaşıyorum çok pişmanım şimdi emziği bıraktırmak için çabalıyorum dedi kararsız kaldım🤷🏻♀️
Tinymom Ayselina bebekten bebeğe değişiyor emzik emmediği halde iki haftadır bazen zorla ağzına sokuyorum ağlıyor sonra emiyor