Yoncaaaa1 Bebeğim 21 günlük öğürüyor kusacak gibi oluyor tıkanıyor bu olurken nefesi kesiliyor sanki sonra geçiyor sizce bu neden oluyor bunu yaşayan anneler var mı
Hsbsrt Yoncaaaa1 bizimkide oleydi genellikle gazi tam çıkarmadiginda yada cok emdiginde oluyordu ama suan düzeldi 2 aylık
Yagmur49 Yoncaaaa1 merhaba benim bebeğimde şuan böyle sizin bebişte nasıl geçti çok merak ediyorum burun tıkanıklığı sebep oluyo düşündüm ama arada oluyo uyurken falan
Yoncaaaa1 Hsbsrt yaa inşallah bizimki de düzelir çok korkuyorum gece uyurken olurda farketmezsem boğulursa diye, yan yaptırıyorum reflü yatağı da var içinde uyuyor ama yanımdayken bile olduğunda çok korkuyorum tıkanıyor çünkü
Hsbsrt Yoncaaaa1 ben kulak burun boğaza götürmüştüm nefes alamiyo gibi oluyodu birde bole boğuluyo gibi ses cikartiodu acaba dedik farklı bisi mi var ama bisi çıkmadı şükür.siz herhangi bir doktorla gorustnzmu nu konuyu
Yoncaaaa1 Hsbsrt kendi doktoruna sormuştum çok normal 3.haftada kusmaları artacak demişti ama devam ederse yine götürmeyi düşünüyorum bugün her yedikten sonra öğürdü sütümdemi sıkıntım var diye düşünür oldum
Ayseemir13579 Ilk zamanlar bizdede cok oldu canimm gazını iyi cikar reflude yapabiliyor bildigim kadariyla bi kac ay sonra gecti ama bizimki reflu yatagina yan yatir canim bisey olmaz☺☺