Miracinannesi2021 Bebegim şuan 5 buçuk aylık ve sünnet oldu nasıl bakabilirim sanki biraz şişik deri tamamlamiyor gibi geçen hafta cuma oldu pazarteside doktora gotcem?
Miracinannesi2021 Miracinannesi2021 aşırı derece korkuyorum enfeksiyon değil ama tuhaf giden bişey var
Minikyavrum755 Miracinannesi2021 5 aylık oğlum salı güne bizde yaptrcaz bi bilgim yok bnde endişelym valla
Yigitim12mart Miracinannesi2021 1 hafta boyunca bizde sisilik devam etti sonrasinda endiliginden gecti 2 gune bir doktora fotograf attik biz canim
Bebegimm1 Miracinannesi2021 sislik morarma olmasi normal demisti doktor saddce yogun kanama olursa getir hastaneye demisti bende ilk gorunce korkmustum hic duzelmicek gibi geliyrdu degisik duruyordu acaba yanls mi kesti doktor demistim.fotorafini doktora atmistim doktor gayet iyi demisti biraz zaman sonra normal goruntu seklini aldi sizinde oyle olur siz yine doktara gosterin iciniz rahat eder
Mommqueen Canım gazlı bezi kare kare kes kokusuz vazelini sür pipisnin üstüne koy bezını öyle tak daha cabuk iyileşiyor