DOLANDIRICI Merhaba anneler kizim 6 aylik oldu ve artik ek gidaya badlamak istiyorum yogurt kasik mama falan yiyo ama baska neler yedirebilirim nasil yedirebilirim tarifleriniz varsa bana yardimci olurmusunuz litfen şimdiden teşekkür ederm🌹🙏
ssnnmm DOLANDIRICI 3gün kuralıyla tadım yapmaya başlamalısın yani bir besini ilk gün çay kaşığı kadar 2.gün tatlı kaşığı 3.gün yemek kaşığıyla veriyorsun sonra başka bir besine geçiyorsun
Ozge2405 Deletedmom896 tadımları nasıl yapıyosunuz neyi nasıl ne kadar veriyorsunuz beni de bilgilendirin 🥰
Deletedmom896 Ozge2405 3 gün kuralı kabak patates havuç bununla alakalı araştırın okuyun çok faydalı bilgiler var😙
Ozge2405 Deletedmom896 anladım tamam bende farklı bilmediğim birşey sandım 😃 benim oğlum 4 aylık oldu doktorumu tadımlara başlaya bilirsiniz dedi ( mama ile besleniyoruz biz ) bana çöm erken geldi tadıma başlamak için siZce başlayayım mı 😃
Deletedmom896 DOLANDIRICI https://www.ascianne.com/ek-gidaya-geciste-3-gun-kurali-nedir-nasil-uygulanir
ssnnmm DOLANDIRICI cicibebe mümkün olduğunca vermeyin bence paketli hiçbir hazır ürünü tabi sizin çocuğunuz ama çok şekerli daha bağırsaklarını yorar