Niloko Merhaba arkadaşlar daha önce de bu konuyla ilgili post açmıştım. Bebeğim kırmızı doğdu esmer oldu baya açıldı rengi ama Bebeğimin sürekli ten rengi değişiyor bir gün daha esmer üç beş gün daha beyaz. Doktor mermerimsi görüntü olduğunu o geçince düzeleceğini söyledi. Bu tarz ten rengi değişimi yaşayan var mı? Nasıl oldu kaç ayda ten rengi oturdu bebeğinizin? Lütfen ama lütfeeeeennn sanki bebeğimi esmer olarak istemiyormuşum da bunu soruyormuşum gibi muameleler yapıp insanlara boş yere psikolojik baskı uygulamayın. Cevap verirseniz çok sevineceğim 🌸
F-Betul Niloko Kızımın rengi yaklaşık 1 1,5. Ayda oturdu ilk haftalarda bazen esmer bazen beyaz bazen kırmızı olurdu ama sonra düzeldi tamamen.
bikerem Niloko simdiye kadar coktan rengi oturmuştur yani oyle olmali. Bu renk degisimi konusunu sadece siz mi fark ediyorsunuz
Missfistik Niloko artık büyümüş suan ten rengi neyse öyle olur. 3 gün esmer 4 5 gün beyaz nasıl oluyor orasını anlamadım ama
Niloko prenses10 doktor 2 yaşına kadar oturacağını söylüyor ama bu sorunu yaşayan varsa doktor da değiştiririm benim korktuğum sağlıksal bir problem olup Allah korusun ona gecikmem
bikerem Niloko bazen biz anneler bazi seyleri kafaya takariz ya ki olagan bi durumdur,ondan merak ettim
Neslihanbew Niloko kızımda oğlumda kırmızı işi ilk başta 40 I çıkmadan beyazlaşmaya başlamışlardı sonrasında daha da beyazlaştılar kızım 6 aydan sonra ana saçı döküldü kendş Şaş rengi çıkmaya başlayınca tenide saç renginde sarıya döndü (baba sarışın ) oğlum 2 buçuk aylık şuan veya tenli hala bende beyaz tenliyim bu arada
Niloko Neslihanbew ben de sarışınım kızımın saç rengi açılıyor ten rengi de açılıyor ama hala tam oturmadı
bikerem Niloko ben esim ve iki kizim simsiyah sacli,kas goz kara kara,bol sacli bugday hatta esmer tenliyiz,1 yasindaki oğlum sut beyazi,sari sacli kassiz tüysüz,bizden nasil boyle birsey ciktiysa
Neslihanbew Niloko saç rengine birşey diyemem o ana saçı döküldükten sonra anlaşılıyor yani 6 ayda dökülme işlemi bitip yeni saç çıkıyor. Ama ten rengi en fazla 40 ondan sonra netleşmesi lazım benim her iki çocuğumda beyaz dı 40 I içinde de sonrasında da sizin ay olarak 7 buçuk renk ne kadar değişir bilemem.
Niloko Missfistik evet işte zaten sorum bu yani bu durumu yaşayan var mı? Yoksa esmer beyaza döner mi ya da beyaz esmere döner mi değil