Elifeylul07 2 aylik kizim var kizlar . Sutum cok az ne yapabilirim . Humananin sut artirici cayini kullaniyorum daha fazla ne yapabilirim yardimci olur musunz ?
Deletedmom_21 Elifeylul07 ben humanayi icerken yaninda incir kuru kayisi hurma tuketiyorum ne bulursam yiyorum dereotu ve yeşilsoğan cok tuketiyorum
muennesgenc Elifeylul07 bol su, komposto, taze soğan, dereotu sık sık yemek. Ben taze soğan, dereotu, roka gibi yeşillik salatası yapıp yiyordum sütüm gerçekten çok artıyordu tavsiye ederim.
esraeerdogann Elifeylul07 dilruba demirezer mayyası var intagrama bakabilirsin ben aldım 2 haftadır falan kullanıyorum ama aşırı derecede faydasını gördüm resmen göğüslerim taş oluyor 2 saate ama yanında bol su içiyorum sende alıp deneyebilirsin☺️
sademinannesi Elifeylul07 bestlak damla kullan aşırı etkili, dereotu, komposto, kuru incir, kuruyemiş ve bol su içiyorum
Kbraba Her sabah yumurta yeşillik ara öğünlerde kuru yemiş yoğurt sütlü tatlılar üzüm incir kayısı yemeklerde bulgur pilavı et agirlikli yemekler
sademinannesi iremyll evet canım ben hala kullanıyorum sütüm yetmiyordu bebeğime o damlayı kullanalı çok şükür bir sorun yaşamadık düzenli kullanman gerekiyor
serenity_35 Elifeylul07 su tüketimini çok yapın o çay zaten süt yapıyor baya etkili birde sağın sürekli uyuduğu anlarda da sağın meme uyarildikca sürekli süt üretir arz talep gibi düşünün yani
Opticanmom Elifeylul07 dereotu yiyin her yemekte kahvaltıda ve bol bol su için benim sütüm bu şekilde artmıştı bir de çok kafaya da takmayın psikoloji inanilmaz etkiliyor bence
Ekim-4 Elifeylul07 herşey fasa fiso bol su iç ve sık sık emzir ne kadar emer o kadar artar sütün,13 aydır emziren bir ikiz annesi olarak söylüyorum.
Zeyneplena34 Elifeylul07 Sana sadece bol yumurtali eriste diyorum. Etkisini anında göreceksin bende çok işe yaramisti. Klasik seyler disinda aklima bu geldi. En onemlisi de bol su, stres yapmamak. Her emzirmeden sonra 1 bardak su ic
Seda__nrr Elifeylul07 Ben humana çay arkasına bi bardak rezene içiyorum akşama dut kurusu çayı kaynatıyorum onu içiyorum ve çok güzel süt yapıyor canım birde kim ne derse desin iki dilim baklava dehşet süt yapıyor