Sedadnc Merhaba anneler bebeğim 4 aylık. Doktor hastalarıma göz muayenesi öneriyorum dedi bizede önerdi. Sizdede önerdimi doktorlarınız yoksa bişimi gördüde söyledi tedirgin oldum
3_bebeli_ana Sedadnc 1 ay 26 günlük kizim var bizde dün geldik göz muayeneden genel de öneriyor doktorlar görmeye engel birsey var mı yok mu diye 3 çocuğumu da götürmüştü m korkulacak birsey yok canım merak etme
Tugceasel16 Sedadnc merhaba canım sanmıyorum bişey olduğunu zaten göz muayenesi olması gerekiyor bizde 2. Ayda yaptirdik hiç bir sorun olmadı gözüne damlatip göz bebeklerini büyütüyor sonra lazerle bakıyor korkmayın yaptırin 🥰
Bebegimm1 Sedadnc eger bebek icin dediyse evet goz muaynesi olmasini doktorlar soyluyr Normal rutin kontrol amacli nasil isitme testine girmesini soylediyse buda onun gibi rutin kontrol😊
Sedadnc 3_bebeli_ana teşekkürler canım etrafımda arkadaşlarımın çocuklarında hiç böyle bişi olmamıştı o yüzden sizlere bi sorıyım dedim 🥰
3_bebeli_ana Sedadnc yok canım korkma sen belki haberi yoktur onların ebe doktor birsey dememiştir ama oluyor gidiyorsun 🥰😇