Birannebirfurki Birkaç gündür bebeğim üşütmüş gibi burnu akıp huysuzluk yapıyodu dünden beride bendede üşüme, burun tıkanıklığı, burun akıntısı, halsizlik ve kemiklerimde ağrı var aşılı olanlar grip gibi atlatır dendiği için tereddütteyim başına gelen var mı
AhMeh Birannebirfurki benim annem, babam, teyzem, eniştem iki dozlu ve şu an covidler test ver bebeğine maskesiz yaklaşma sakın bende covid oldum ve üşüttüm sanıyordum bebeğime geçti üstelik günlerdir çok zor şeyler yaşadık şimdi çok şükür iyi hemen test ver. Bebeğinle temasını en aza indir
gozpariltisi Birannebirfurki Ben iki doz mRNA biontech eşim 2 sinovac 1 mRNA olmasına rağmen covit olduk şu an karantinadayiz
ikizlerinannesi2985 Birannebirfurki annem 2 dozunu oldu ve covid geçirdi. Ablam tek dozunu olup covid oldu. Annem kronik rahatsızlıkları oldugu halde çook daha hafif atlattı ablama göre
AhMeh Selinglr aşı olanlar covid geçirmeyecek diye bi şey yok . Aşı ile entübe olarak hastanelerde sürünerek değil evde grip gibi geçiriyorsunuz. Kesin çözüm olduğu söylenmiyor koruyucu ve önleyici olduğu için ısrarla aşı olun deniyor .
ikizlerinannesi2985 Selinglr aşı covid olmamak için değil, hafif atlatmak için;) çocuklarımız da rota aşısı vs oluyor ama hastalığa yakalanıyorlar ama hafif atlatıyorlar sonucta. Aynı mantık
AhMeh Birannebirfurki önce baş ağrısı sonra aşırı üşüme asla ısınamıyordum sonra boğazda ağrı yutkunmada sorun annemlerde belirtiler başlayınca test verdik . Belirti olarak gripten bi farkı yok . Ben üşüttüm sanıp bolca nane limon içmiştim . İnşallah bişey yoktur ama her ihtimale karşı maskesiz temas etme bebeğine aynı odada uyuma inşallah çıkmaz ama önlemini al inan onları öyle görmek insanı daha çok üzüyor .
Birannebirfurki AhMeh mümkün oldukça kucağıma almamaya çalışıyorum eşim işten gelince test vermeye gidicez inşAllah bişey çıkmaz
AhMeh Birannebirfurki inşallah . Ellerini yıkamadan alma kucağına maskesiz gezme . Bebeğim covid olduğu halde bana ilçe sağlıktan maske ile emzir dediler . Maskesiz gezme nolur grip olsan bile tak maskeni . Rabbim hayırlı haberler aldırsın inşallah 💖