Aysu-temiz Mete-35 uyanık kaldığı sürece sürekli hareket yaptırıyorum sizin dediğiniz gibi .gayet te güzel yapıyor ben ellerini tutunca kendini öne çekiyor daha ben çekmeden kendi kalkıyor aslında ama donmeyi yapmıyor zor mu geliyor eriniyor mu bilemedim 😊😅
Mete-35 Aysu-temiz annesi zamanla hersey biz de öyleydik bu ara ters dönüyor, düz yatıyorum Bi bakıyorum yan dönmüş…biraz bebislerde rahatlık da oluyor üşengeçlik 🤣
Mete-35 inci_34 sana yemin ederim dün gece kabusdu uyanıp bas bas ağlamalar koridor da dolanmalar bize uğradı atak …27 gün kaldı bitmesine geçer mi 🤣
inci_34 Aysu-temiz neye üzülüyorsunuz dünyanın sonu mu su zaman dönecek diye bişi mi var bizimki de 5aylık dönemiyor ama bir sorunu sağlık problemi yok şükür 🙏 buna şükredin biraz
Tubasel5 Mete-35 Bugun tam 5 aya girdik. Ve bugün inanılmaz huysuzdu. Atağa hep erken giriyoruz nedense. Of 4 bitti 1 hafta iyiydik şimdi yine sil.bastan 😒😒😒😒
Feyzahshs Tubasel5 ay bizimde bugün 5. Aya girdik zorla uyuttuk saatlerce 24 Mayıs doğumlu mu sizinkide 😹huyu nasıl normalde
Mete-35 Tubasel5 hiç deme hiç deme özellikle dün gece varya pert oldum…nasıl geçecek bu ay 27 gün var daha bizim
Arc21 Feyzahshs benim bebeğim de 25 mayıs bizde zorla uyutuyoruz 😥 bu arada bebeğinizin gelişimi nasıl dönebiliyor mu oturabiliyor mu
Feyzahshs Arc21 kolik bi bebekti dönebiliyor sürünüyor hatta çok hiperaktif sevınsemmi üzülsemmi bilemiyorum aşırı eziyetli huysuz kucak istıyor sureklı 🤦🏻♀️Sizinki nasıl
Lalalala1 Mete-35 Pınar ya da içim veriyorum tavsiye ederim nohut tanesi kadar düşünün çay kaşığıyla veriyorum sabahları Kahvaltı yaparken kucağımda oluyor ona da tattırıyorum 🥰