Sibel_87 Slm bayanlar,Doğum yapalı 13 gün oldu sezeryan oldum.59 kilo ile hamile kaldım 73 kilo ile doğuma girdim..şuanda 65 kiloyum inşallah zamanla aynı kiloma düşerim 😌
Burculiceee Sibel_87 97 ile hamile kaldım 116 ile doğuma girdim doğumdan sonra 10 kilo gitti 6. Ayımıza giricez 100 kiloyum şuan diyetteyim
cnsgrn Sibel_87 gider gider tabi vücut yapina da bagli her insan ayni olmuyo. Ben 54 kiloyla hamile kaldm sezaryen yaptm bol bol emzirmek ve su icmek götürdü kilolarimi ki zaten hep zayif bi insandm. Suan da da 55 kiloyum oglum 6 aylık ama ilk zamanlar cabuk verdm yani kilo yapişmadi üzerime
etipuf Sibel_87 69 ile hamile kaldım 75 le doğum yaptım sezeryandan 1 hfta sonra 65 tim şimdi 7. Aydayız 58 kiloyum. Gören çökmüşsün diyor 🤦🏼♀️ Çocuk bakmak çok zor
Tugbapoyraz Burculiceee yalan haber o 53 ile hamile kaldım 70 le doğuma girdim normal 12 gitti 58 oldum 3 ay 10 günlük oldu oğlum sadece emziriyorum 62.5 şuan 🤦♀️🤦♀️
Burculiceee Sibel_87 Sütün olsun diye bol bol su iç ve emzirme sürekli emmesi kanalların açılıp daha çok süt olmasını sağlar ve yediklerini fazla abartma
Tugbapoyraz Burculiceee süt var cok şükür normalde de çok şu icen bitiyim ama bi açlık hissi geliyo emince ne bulsam yiyorum o an 🤣
Bubenimoykum Sibel_87 60la hamile kaldım 70le doğuma girdim şuan 55 kiloyum, şimdide süt Alerjimiz çıktı diyete başladım iyice çöp gibi kalırım 🙄