Meliill Kızlar biz daha 3 günlüğüz ama en rahat sol memeden emiyo oğlum sol memenin ucunu çıkarttı ama sag memeyi hicbirsekilde tutamiyor cok buyyk savssslar veriyoruz o yüzden genelde sol memeden emiyor nasıl alistiracgim başına gelen var mı neler yaptınız
Sutmuhendisi Meliill sağmmemeye futbol topu tutuşu yap solu emer gibi sağ tarafta bedeni dışarda duracak şekilde
Ayse_gokce Meliill sağ memenin üstünden eşin sütünü akıtsın o tutana kadar bu işleme devam et tutmaya başlat
Sutmuhendisi Meliill bir de böyle devam ederse emmeyen süt de azalma başlar hazır yeni iken sütünü sahip çık mochi alabilirsin. Mesela ilk zamanlar benim bebeğim de sağ düşkündü. Sağım yaparken sağdan 100 cc çıkarken soldan 50 cc çıkardı
minikmelegimmmm Meliill benım de solu zor tutardı hala zorlanır ama vermeye çalıştım hep farklı pozisyonlar deneyin ayakta vs daha çok küçük alacaktır
Meliill minikmelegimmmm 1-2 kere tutuyor emiyor sonra ağzından kaçırıyor memeye saldırıyor pompayla biraz ucunu çıkardım az önce pompaya geliyor ordan sut
mavibozkurt Evet kesinlikle futbol topu tutuşu. Bebeğin belki tersine geliyordur asi oluncada,meme reddi olunca da, kolun yoruluyor bunalinca da hep bu teknikle emzir hem çocuğu sıkmazsin terletmezsin. Doğum yaptığın hastanede ücretsiz danışmanlık al hemen.
Sutmuhendisi mavibozkurt aynen dedim bir de zaten çok küçük anlamaz şimdi tam olarak meme olsun da isterse ters olsun bir de anne enerjisi önemli bebek muhakkak alıyor ya. Analık zor be
Meliill Sutmuhendisi Zormus cidden solu emerken böyle ayak parmak uçlarına kadar çekiliyor ama sağı hiç tutamıyoruz tutamayincada ağlıyor bide kayinvalidmin falan sütün yok çocuk aç falan demesi moralimi bozuyor o yüzde geri sola alıyorum bari orda Emsin aç kalmasin diye
mavibozkurt Meliill hickimseyi takma. De zamanla gelecek benim sütüm var. Hep buna inan.moralini bozmalarina izin verme. Kolaysa sen emzir de🤭😂 zaten kuş kadar mideleri var. Emzirmekten asla vazgeçmedim ben hastanede mamaya biberona alışmıştı. Annem moralimi bozdu yok bu çocuk aç yok seni bırakacak bu mamaya alisti diye kızdım dinlemedim azalttım mamayı ins biraktiririm da.mucadeleye devam🤭
mavibozkurt Meliill evet.benimde öyleydi ucu vardı ama yumuşaktı anestezinin etkisi mıdır nedir.Zaten bebek areolayi kavradımı olay bitti.süt gelmesi için bebeğin oraya temas etmesi lazım o tarafa uyut ten tene teması sağlayıp öyle sagmayi deneyebilirsin. Yoksa ben de denedim gelmedi. bir hafta yogunbakimda sonra bebek geldi dokundurdu ağzını sütüm geldi sağdan.
minikmelegimmmm Meliill işte alışacak cnm benım hala öyle olur zar zor da olsa verıyorım 2.5 aylık aman burayı da emmesin deme ısrarcı ol sonra mastit olursun Allah korusun
Meliill mavibozkurt inşallah valla bende hırsimdan 20 dkkda 1 emziriyorum çok şükür gelmeye başladı iyice 🥰
Meliill minikmelegimmmm başladık valla sağ tarafında emmeye çok acıyor ama olsun valla yeter ki Emsin diyorum 🤭
Sarew Meliill Ben 🖐️tam 2 ayın sonun da tuttu. Benim de sağ tarafımı emiyordu sol tarafı tutmuyordu. Emmesi güçlendikçe tutmaya başladı her gün denedim bi taraftan da sağdım azalmasın diye
Dnym Meliill evet uç çıkartıcı almıştım bi de almaya çalışırken orayı sütle ıslatıyordum kaşıkls yada şırınga ile süt akıtıyordum