Balpetegii Bebeğim geç uyuyan geç uyanan bir bebek ve bir türlü düzene sokamıyorum emerek uyuyor 10 aylık ve artık çok zorluyo bu durum ayağımda sallayarak uyutmaya alıştırsam rahat edicekmişim gibi önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim😑
Sutmuhendisi Balpetegii ya diş ya da tam doymuyor acıkıyordur. İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir çişini yaparken acır bir sürü sebep var anormal gelirse doktorunuza danışın bence
Balpetegii Sutmuhendisi uyutmaya uğraşmadığim sürece çok ağlamıyo sadece uyumak istemiyo şuan 5 tane dişimiz var
Sutmuhendisi Balpetegii bizim 1 yaş. Bir tane yeni patladı o da uzamıyor damak 4 aydır şiş ısrarla patlamıyor canı yanıyor ben neyleyim analaaarr 😅
Balpetegii Sutmuhendisi ilk dişimiz 8 buçuk aylıkken cikti 4 tane üstte 1 tane altta dişi var kız bebek
Balpetegii Sutmuhendisi herşeyi normal de uyku duzenimizde problem var bu saat oldu uyanık oyun peşinde
Sutmuhendisi Balpetegii kız bebeklerde torba ile idrar örneği almak doğru sonuç vermiyormuş sonda ile alınınca doğru sonuç çıkıyormuş bu yüzden kavga da ettik doktorlar madem sonda ile kesin sonuç niye saatlerce çişini bekledik poşette diye bu bilgi de şurada kalsın 😅
Balpetegii Sutmuhendisi şuan çok üzdünüz beni peki bu doktorlar ne yapmaya calisiyor tam olarak gözyaşım pıt🥲
Sutmuhendisi Balpetegii erkeğin pipisi içeri girdiğinden sorun olmuyor ama kızlarda kayınca tabii beze değiyor dedi. Zaten doktoru değiştirdik bu hareketinden sonra. Medicalde başka doktora başladık o da sonda en doğru dedi. Deme böyle beni üzersin şimdi bak
Balpetegii Sutmuhendisi nerde oturuyosunuz hastane ve doktorunuz kim acaba bide sonda bebeklerde zor olmaz mi bebeginiz kaç aylık
Sutmuhendisi Balpetegii Kocaeli’de medical park Emre bey. Sonda incecik hortum özel bölgeye sokup idrarı çekiyor şırınca ile tertemiz sonuç çıkıyor. Canı acımıyor korkuyor sadece ama bir dakikalık işlem