Mommqueen Evet arakdaşlar hayatta en çok korkutugum şey küçük bebbeklern hasta olması derken 4 aylık oğlum hastlandı ablamız grip olmuştu 3 gündür ne kadar uzak tutmaya çalşp dikkat ettiysemde bulaştı ateş yok şükür şimdilik öksürük burun akıntsı aşırı huysuzluk var akşam üzeri acile götürdüm doktor ciğerleri temz kulakları burnu agzı temiz bişeyi yok çok şiddetli bi hastalık gecirmıyor dedi sadece deniz suyu ve burun aspiratörü verdi akşamda sıcak duş aldrdım burnu açılsın dıye burnunu temzledim ayaklarının altına sarımsak zeytinyagı sürdüm buhar makinasını çalştrdım soğan karanfil yapıp koydum baş ucuna başka neler yapabilirm evde doğal bi an önce atlatması için fikir verirseniz çok mutlu olurum dün gece bi gram uyumadık 🥺
Mehruyan Mommqueen eğer bulabilirseniz yıkanmamış koyun yünü koyun bebeğinizin göğsüne. Bulamazsanız yıkanmış da olur. Cildine temas etsin huzursuzlanırsa zıbının üstüne koyabilirsiniz. Lavanta yağını direkt uygulayacaksanız önce küçük bir bölgede deneyin her bebeğin cildi aynı olmuyor. Nebulizator varsa bir damla iyot damlatıp bol hava verin. Geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin 🌸
Vuslat23 Mommqueen emzirıyosan en iyi ılac sütündür, ve bol sıvı su ver korkma bolbol , nane vayı yap az az ver , ıhlamur 2 kasık ver, buhar nakınasını hıcbır zamn onaylamadım
BeyzanurAlak Mommqueen ateşi yoksa aksam yatmadan once bezi utuyle isitip gogsune sirtina koyun bunu birkac defa tekrar edin ama bi bezi cekip oburunu koyun surekli sıcak kalsin yani. Sicakligini kontrol edin utuyle buhar verdikten sonra elinizde o ilk asiri sicakligin gecmesini bekleyin sonra gogsune koyun. Birkac tekrardan sonra guzelce sarin yatırın sabaha insallah hiçbir seyi kalmaz sapasaglam uyanir. Gece tabii kontrol edin sürekli ne durumda atesi olursa dediklerimi yapmayın
_YanakReisinAnnesii Bizde 2 aylıkken aynı şeyi yaşadık burnu tıkalı olduğu için nefes almaya çalışırken öksürüyordu cold mix kullandım gün de birkaç kere çok çok iyi geldi yenidoğandan itibaren kullanılabiliyormuş
Mommqueen _YanakReisinAnnesii hemrn bakıcam canım annem de lavanta yağını önermişti ama o yenidoğana olurmu bilemedm 😐
Masalina Valla helal olsun yapilmasi gereken herşeyi yapmışsın bende senin gibi pek ilaç taraftarı değilim . Mecbur kalmadıkça da kullanmam doğal yollarla iyilestiririm bebeğimi . Burnu tikaliysa geceleri uykusunu etkiliyorsa yakasina yada yastığına bi iki damla coldmix damlat direk burnunu açar mışıl mışıl uyur bebeğin. Odasına yarım soğan kesip ustune de karanfil batirirsan o da bi çözüm
Mommqueen Masalina yaptım canım soğanı bizim burda doktorla dahi çok çok gerekmedkce ilaç vermıyorlar o yuzden bende öyle alştım gitti antibiyotik hele kızım 4 yaşında sadece 2 kez kullandık enfeksıyon oldgu için o da
_YanakReisinAnnesii Mommqueen canım cold mix le sogan karanfile devam et iyi gelir inşallah geçmiş olsun ❤
Mommqueen Vuslat23 daha çok minik ıhlamur olur mu ki bide emzrmıyorum maalesef zaten bu yuzden çok korkuyorum hasta olmasndan yapabileceğim hiş bişey olmuyor çünkü 😢