Hyrnnsa Merhaba hanımlar bebeğim 6 aylık oldu ek gıdaya başlayana anneler nelerde zorluk çektiniz biz ilk yumurta sarısını denedik ama tükürüyor ev yapımı peynir denedim onu da sevmedi onu da tükürüyor
Duyguxxx Hyrnnsa keşke ilk yumurta sarısı ile başlatmasaydın. O biraz daha ilerleyen zamanlarda verilebilir. Yoğurt, elma ,armut, muz püreleriyle ve kabak, balkabağı ile başlatmıştım.
alyasura Hyrnnsa bizde süt alerjisi var hiç bişey veremiyorum kilosu çok düşük kızımım adam akıllı yemiyor dikkatini başka şeye çekmeden ne yapacağımı şaştım valla
Hyrnnsa Duyguxxx aşı olmaya gittiğimizde hemşire dedi bize alerji için yumurtanın sarısını yedir eğer koparılalım olursa diğer yapacağım aşı da alerji yapar ona bakalım dedi o yüzden yoksa bende yumurtayı hele ki yaz zamanında vermek istemezdim çok
Hyrnnsa Duyguxxx elma armut muz havuç bunları diş kaşıntısı için zaten veriyodum meyve filesiyle peynire geçiş yaptık
Tuanna İlk olarak havuç patates bezelye Bal kabağı semizotu sonra elma armut muz yoğurt yulaf ezmesi irmik yarın brokoli 🥰 sonra taze fasulye lor yumurta diye devam edicez inşallah 🙏🏻💕🎀🎀🎀 İştahlı olsun minnoşlarımız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
damlahira Hyrnnsa Ben önce sebzelerle başlamıştım patates havuç kabak bal kabağı taze fasulye bezelye semizotu meyveler elma armut muz avokado
BerrinMercan Hyrnnsa Canım ilk başta ayrı verince benimkide tükürdü hep internette baktım ilk başlarda karışık verebilirsiniz diyorlar lapayı daha kolay yutuyor ben bisküvi tatlı diye eti cici bebe ekmeği üzerine bi damla sıcak su döküyorum eriyor zaten içine yumurta sarısı ve tahsildaroğlu kahvaltılık lor katıp karıştırıyorum normal lora göre krem kıvamı var bu peynirin ağıza pütür gelmiyor bu şekilde lop lop yutuyor son arada içine pekmezde katıyorum
SecilAhsenSura Hyrnnsa ben kızıma blw yöntemi uyguladım tavsiye ederim haslanmış brokoliyi önüne koy oynaya oynaya yemeye alışıyo. Biraz pis bi yöntem ama çok rahat edersin ben kızıma hiç yemek yedirmedim20 aylık hala kendi yiyor. İnstagramdan takip edebilirsinde sayfayı. Tek şart mama sandalyesine oturtup haşlanmış yiyecekler vermek bogulur diye korkma kızım defalarca boğazına kacırıp kusar gibi yapıp geri çıkardı bu normalmiş 😊