bernakoc Kızlar oglum 6 ay 23 gunluk, gece uykusu 0 dıyeblrm gundz uyumak ıstıyor sureklı su an bıle hala sallıyorm kı uyusun napcam şaştm nasıl çözüm bulabılrm sızlern bebeklernz nasl uyku duzenı?
Splash-Splash-Love bernakoc Gece gündüz ayrımı yapması lazım artık. Yani gündüz bi şekil oyalayıp uyutmayın ya da kaç uyku yapıyorsa o saatler dışında uyutmayın. Bu şekilde olur ancak 🤷🏻♀️ Başka fikri olan çıkar umarım. Ama uyumayan bir bebek değil sadece ters uyuyor. Yani gece uyuması gerekirken gündüz uyuyo. Bunun çözümü belli ama uyku uyumayan çocuğa çözüm belli değil. En azından uyumak istiyormuş öyle düşünün bulursunuz bir yolunu
bernakoc Hediyemmm vallaha bittim resmen gecelerı ayakta gunduz yatakta tam tersı olması lazmkenn halimiiz nolcaksa böle
bernakoc Splash-Splash-Love aynen tam tersı olması lazım ama bı sabıt gece uyusa duzeltmeye calıssam ah smdk uyutuyorm uykuya dalması 4 5 oluyor 7 8 gbı acıkıyor mama ıcıp uyyor 12. 30da kalkıyor 2de uyyo tekrr 4 bckta kalkıyor gerı 7de yatıyor 10a dogru gerı kalkıyor hala bu saat oldu uyumyyor uyusada 10 dk 15 dk
bernakoc emirhanecozlem onuda arasını acmayı denuyırm uyudugu saatlerın huysuzlanıyı aşırı derece durduramıyorm kı
Hediyemmm Herseyin sonj sabir merak etmeyin gecmiyo gibi geliyo ama geciyo duzelecek insallah 🤗 buyuyunce gunduzleri cok yorulacaksiniz haberiniz olsun😁
Splash-Splash-Love bernakoc Artık büyüdüğü için uykuya eskisi kadar gereksinim duymuyor. Uykusu geldikçe uyutun zorlamayın. Atak döneminde de olabilir diş çıkarıyor da olabilir. Umarım düzelir
Splash-Splash-Love bernakoc Gündüz uykusu gelirse bi hava almaya çıkarın markete falan açılır uykusu böylece saati yaymış olursunuz bi iki güne düzelir bence.
bernakoc Splash-Splash-Love yok anam nerde bebek arabasnda dsrda uyyor bu sefer 🤣🤣 sanrm bzm kadermz bu oglumla
Splash-Splash-Love bernakoc Bebek arabasına koymadan çıkarın o zaman. Kucağınıza alın evin etrafinda 1 tur atın. Olmaz mı?
Deryasami150819 bernakoc ben yeduriyorum iciyriyorum, 20-25 dk oyun oynuyom birazcık yoruyorum. Sonra kıyafetlerini çıkarıyorum. Banyo yaptırıyorum. Sonra emmek isterse emzirirken uyuyo