Sibel_87 Gulsen4224 zor olmuyor mu ya,benim kızım 6 buçuk yaşında,yeni doğum yaptım valla idare etmek zor,alışmışım biraz da rahata 😀ama iyiki küçük yaşta 2.yi yapmamışım diyorum.büyüğü okula gidince diğeri ile vaktimi ayırabiliyorum
Gulsen4224 Sibel_87 Gerçekten ben zorluk çektim ama beklemeden oldu ikiside nasip ilk 4 ay yatarak geçirdiğim için oğlumla ilgilenemedim sonralardan adapte oldum doğum yaptım bu sefer de oğlum kardeşini çok kıskandı arada kalırdım hep oğlum kucağıma gelmek ister kızım acıkıp memeye ağlar baya zorluyor şükür atlattım ama seninkisi çok iyi biliyormusun tam ideal bende 4,5 yaş olsun diyordum nasip 🤭🥰🌸
3evlatAskm zeynepmommm 3 tane evladım var 7 yaşında oğlum 4.5 yaşında kızım 2 yaşında oğlum var uçan anneyim resmen 😂😂😂
minmin-hanim zeynepmommm Altı yaşında ve iki aylık iki kızım var. Yetişemiyorum hiç bir şeye evimin hali duman 🤦
Pelinn09 zeynepmommm 3 kizim var 13 yasinda 9 yasinda 7 yasinda 1 tanede oglum var 10 aylik veee arti olarak 4 aylik hamileyim🙈
Tugcecakir Pelinn09 valla sizi şuan takdir ettim. Benim 22 aylık ve 7 aylık kızlarım var çok zor diyorum yaş yakın sizde kaç tane vad allah yardımcınız olsun🙈
Zhr-00 zeynepmommm 4 tane var 9 yaşında 7 yaşında 3 yaşında 8 aylık Uykusuz yorgun bitkin bir anneyim❤
asiltonunmommysi Zhr-00 ay maşallah 🧿 iyi cesaret gerçekten ben daha 45 günlük bebeyle uflamaya başladım geceleri Allah sabır ve kolaylık versin size
asiltonunmommysi Elf33 hep şeyi merak etmişimdir her çocuk farklıdır illaki de 2.lerde ilki gibi seviliyor mu, böyle içimde bi ilk çocuğuma aşk var 2. Çocuğum da bkyle hisseder miyim diye çok tereddüt ediyorum. Birde 2. Çocuğa bakmak daha kolay değil mi ne yapacağını biliyorsun tecrübeli oluyorsun vs
Elf33 asiltonunmommysi 2. Cocugunuzuda aşkla seversiniz 3.cocugıda. Çünkü hepsi sizin. İlk cocuga göre daha tecrübeli oluyorsunuz bakmada tabiki kimseye bişey sorma ihtiyacı duymuyorsunuz. Ve o kadar şanslı hissediyorsunuz ki kendinizi büyüdüklerinde kimseye ihtiyacınız kalmayacak kocaman bir aile olacaksınız.ve Bi okadar Allaha şükrediyorum mucizeleri bana verdiği için 🥰
Zhr-00 asiltonunmommysi ah ah cahildim şimdi akıllandım ama is işten geçti canları saolsun yetisiyorum yaşım 27 yaşımın verdiği enerji ile çok şükür yetisiyorum
Sibel_87 Gulsen4224 Allah yardımcın olsun öyle de böyle de büyüyorlar işte Allah sağlık versin ama çocuk büyütmek zor iş