Mirayyy21 Kizlar merhaba bebegim 14 aylik devam sütüne baslamak istiyorum ama nasil verildigine dair hicbir bilgim yok ısıtılıyor mu ve gunde kac defa vermem gerekiyor kullanip bi bilgisi olan varsa yazabilir mi lutfen 🙏
Umay_3408 Mirayyy21 benim kızım 12 ay 21 günlük doktorum günde iki kere verebilirsin dedi gün içinde ama gece uykusuna yatmadan önce verme sakın gaz yapma olasılığı yüksek denedim çünkü ☺️ Ben cezve de ılık yapıyorum ve biberonuna koyup veriyorum eline
Mirayyy21 Umay_3408 ya oylemi cok tesekkur ederim ne kdr iciyor peki gerci her bebek ayni degildir ama cc olarak baktiniz mi hic ne kdr ictigine
Mirayyy21 Umay_3408 cok sordum biliyorum ama bu son soru 😊hangi markayi kullaniyorsunuz ve memnunmusunuz
Umay_3408 Mirayyy21 tabikide benim kızım normalde mama da içiyor ama ben ek olarak devam sütü de veriyorum mamayı 120 ile 150 arası içtiği için sütü de bu şekilde veriyorum zaten içmek istiyorsa hepsini içiyor istemiyorsa hiç zorlamıyorum onun kararın☺️ Rica ederim 😇
Umay_3408 Papatyamm1234 Mirayyy21 mama olarak aptamil kullanıyorum doğduğundan beri hiç değişmedi 4 numara ama süt soruyorsanız Pınar markasını kullanıyorum
Dorika Günde toplam 500cc yi geçmeyecek. Sabah ve akşamları verin 210-210cc gibi mesela. Önerim hipp combiyotik