_Evlat_kokuSu_ 1 .5 yaşın da kızım geceleri ağlıyor sürekli agrisi var belli calpol verilir mi ağrı kesici ateş düşürücü ama ateşi Yok
Flora _Evlat_kokuSu_ ben verdim ateşi yoktu ekstra düşürdü iyice sardım sarmaladım jele dikkat et benim kızım hastanelik oluyordu aklımız çıktı jellerin içinde anestezik bir madde var yutunca boğazlarını ve nefes borusunu uyuşturup nefessiz bırakabiliyor
Gulsen4224 _Evlat_kokuSu_ Calpol bi yandan da agrı kesici zaten cnm benim kızımda diş çıkarıyor ben çok sık ilaç vermeyi sevmiyorum ama durmuyor baya huzursuz ağlamalı geçiyor veriyorum onunla rahatlıyor faydasını görüyorum 🌸
Darkrosewater _Evlat_kokuSu_ calpol parasetamol yani ağrı kesici özelliği var ateş düşürücü değil doktor bana ver demişti diş çıkardığı dönemlerde verebilirsin rahat uyur en azından bir de tetagil diye toz var diş ağrısı vs için ben ondan kullandım çok iyi geldi
Mirayyy21 _Evlat_kokuSu_ Ben veriyorum canim faydasini cok gordum sonucta agri kesici ozelligi var Rahat Eder en azindan acisini azaltir Rahat uyur bi tatli kasigi kadar ver istersen
_Evlat_kokuSu_ Flora aa ay Allah korusun 🤦🤦 bundan sonra da vermem Zaten hiç faydası olmuyor bunuda duydum ya buda üstün e şerbet oldu hiç vermem çok sağolun 🌼🌼
Flora _Evlat_kokuSu_ rica ederim doğal yöntemle yapıyorum ben karanfil bir kaç tane ezip toz haline getiriyorsunuz sonra zeytin yağı bir gün kapalı küçük kavanozda karanlıkta bekliyor onu diş etlerine sürebilirsiniz hem doğal zararı sıfır hem rahatlatıyor eğer calpol vermek istemezseniz
Asl90 _Evlat_kokuSu_ aynı durumdayım 2 gündür inatla vermedim calpol sabaha kadar oturduk. Bu akşam verdim uyuyor yavrum ağrısı varmış iyi geldi. Diş dönemindeyiz bu arada ondanmış sizinde aynı olabilir deneyebilirsiniz ama ilaç sonuçta kesin vernde diyemem
Balkupum2505 _Evlat_kokuSu_ ben veriyorum cnm bu aralar dişlerle cebellesiyoruz 17 aylik olmak üzereyiz herseyi agzina sokuyo ısırıyo mıyır mıyır hic durmuyo arada aglayarak ciglik atiyo ve agzinı tutuyo belli disleri agriyo genelde aksam uykusuna gecerken veeiyorum iyi uyusun diye