Mom0911 Annekizz aman Allahım benden daha zayıfmışsınız😁42 kgdim en son . Tartıya çıkmak en büyük korkum 🥴Yiyorum yiyorum da nereye gidiyor nereye .bunu yedim gerçekten kilo aldım diyenleri dinlemek istiyorum bende 🤔
edakrts Annekizz Instagram’da bir sayfa var kilo aldıran macun ve toz şeklinde iki ürün bir ayda en az 3 kilo diyor onu mu denesek acaba? 🤷
Annekizz hunilimomm 51le doğuma girdim çıktım bi baktım 45e düşmüşüm ben şokk şimdide 38 😩 Hiç iyi değil giydiğin çuval gibi oluyor 😂
pandemibebegi Annekizz Mom0911 Lisedeyken çok zayıftım. Bir ara kafayı fıstığa taktım sürekli fıstık ve fıstık ezmesi yiyordum. Kilo almıştım o ara.
hunilimomm Annekizz 115 le doğuma gittim ben ayrılıyorum 😂😂 hayatım da hiç o kilo da olmadım herhalde suan 95 kiloyum
Mom0911 Annekizzmemeden kesince alcan diyorlar da , ama eskiden de 40 kiloydum , bence emzirmekle alakası yoktur Ya 😦bazı anneler tam tersi emzirirken çok güzel kilo alıyorlar
Annekizz hunilimomm Bide boyum kısa 1.50yim benn 😂😂😂 95 kilo olduğumu düşünsene yuvarlanarak hayata devam ederim heralde 😂
Siyahii Annekizz 45 kilodan da selamlar 🖖 hayatımda 50yi sadece hamileyken gördüm. Onun dışında hep 45 ve altı