Cheddar SeverusSnape evet dönüyor dönüyor oppss diyip duruyo sayfayı yeniliyorum error diyor uygulamadan çıkıp yeniden açıyorum. Yazdığım yorum yok oluyo
BurcuKucuk Cheddar postlarda uzun bir yorum çıkacak diye aklım çıkıyor. Okumaya başlıyorum reklam çıkıyor, yarılıyorum reklam çıkıyor, bitiyorum reklam çıkıyor ve bu sefer okuduğumu unutuyorum 🤣
Cheddar BurcuKucuk zaten (reklam) bazı postları anlamak iman gücü gerektiriyor bir de arada çıkan reklamlarla hafıza geliştirme oyunları (reklam) oynuyoruz😂😂😂
Neziha122 Cheddar al benden de o kadar boş boş reklam geliyor eskiden reklamsız dı buda reklam lı oldu
lanadelmiyav Cheddar ops hatası almaktan postuna yorum yapamadım🙄 Aşırı rahatız edici ya. Bir iyileştirme çalışması vesaire yapılıp, bu kadar geri bildirim dikkate alınmalı artık.
KoalaAnnesi19 Cheddar Uyuyan çocuğun yanında yüksek sesle çıkan reklam harika bir hale geldi uygulama 👏
bicirik Cheddar bendede öyle sürekli reklam geliyor. Acayip saçma geliyor artık reklamlarda çok uzun sürüyor aman hata veriyor proğramdan çıkıyorum girmiyorum uzun süre
zeynepmommm Cheddar guncelemdm ama bazı postlara geldiğimde hata veriyor opsss yazısı çıkıyor sürekli