Birdunyabircennetannesi Bizim tembel 4 buçuk aylık hala dönemiyor ve çabalamıyor sağa sola bile dönmüyor🤷♀️ Sizinkiler ne zaman döndü?
cilemm_karasu Birdunyabircennetannesi benim kızım 4 aylıkken dönmeye başladı pusetin içinden kendini aşağıya falan atıyordu ittirerek . Her Bebek gelişimi farklıdır tabi yiyenim 2 buçuk aylık oda yavaş yavaş başlamış. Zamanla olur merak etmeyin
Sb123sb Birdunyabircennetannesi 5 aylık oda sağa sola sadece tam dönme değil şuan 8 aylık emeklemiyor çok tembel😂
LilyaBn Birdunyabircennetannesi Aslında artık yavaş yavaş dönmesi gerekir. Doktora gittiğinizde bir danışın belki tavsiyelerde bulunur🌸
Busraaa333 Tugce Pembecik yok ya gerçkten donmeye çalışıyorlar 30+1 günlük bebegim döndüğünü gördük kaç kere ama bi refleksle ağlarken vs dönüyor sürekli yaptığı şey değil
Birdunyabircennetannesi cilemm_karasu Yani prematüre doğdu 32 gün erken doğdu acaba onun mu etkisi diye düşünüyorum
Tugce Bao Bugün 50 günlük bebeğine uyku eğitimi verdiği, bizlere de motivasyon olmasını istediğini söyleyen bir hanımefendi vardı. Ona benzettim bu durumu da 🙈imkansız. bazen bir şeyleri görmek istediğimiz gibi görüyoruz herhalde
Tugceonrdml_ Birdunyabircennetannesi her bebek gelişimi farklıdır 3,5 ayında da dönmeye başladı 4 ayında tamamen dönebiliyordu
Mercimek26 4 ay 13 günlüğüz. 3 gün önce yaptı tam dönmesini. Şimdi sırtı yer görmüyor bi yere yatırdığımda dakikasına yüz üstü çeviriyor kendini 😂
Bao Tugce şaka yaptığını düşünüyorum😄 geçende 3 aylık bebeği tam tur dönüp 2.tur için çaba harcayan biri vardı😄
Selmaarya Tugce yo hiç alakası yok benim kızımda 45 günlük falandı kaç defa hemde bi geliyorum yan dönmüş neredeyse yüz üatü dönülecek şekilde aşırı kıpır kıpır şuan 4aylık maşallah çoktan dönüyoruz rahatça ama diğer kızım mesela 8aylıktı ittire kaktıra dödürdük resmen gelişimine bağlı bence 😂😂😂
MomKukuleta Birdunyabircennetannesi Hiçççç dert etmeyin hemde hiççç. Daha dün konustuk ya abla oğlum dönmüyor diye üzülüyorsun ne oldu diye dün aksam kardeşim dedi şimdi 7buck aylıgız döne döne odayı gezıyor. Sürüyünor vs. Sanırım 6-6buck aylıkken basladı dönmeye. 😅😊
Merveee_94 Birdunyabircennetannesi 3 aylıkken tamamen dönüyordu. 4-4 buçuk aylıkken genelde dönmeye başlarlar demişti doktorum
Tahannesi25 Birdunyabircennetannesi 5 ayligiz sadece sag sol yapıyoruz Bi kaç deneme ile tam döndü ama benim ittirmem ile dönüyoruz biraz rahata düşkünüz sanırım kendimizi hic zorlamiyoruz bakalım tam olarak desteksiz ne zaman dönecek