semaahmet Yahu yeter yaa vallahi yeter yaa her saniye reklam ya bide şimdi videolu çıkmış çocuk uyandı yaa lütfen bıseyler yapinin
Bao semaahmet uygulamaya genelde çocuğu uyuturken giriyorum ve öyle lanet bir şey ki telefonun sesi kapalı olmasına rağmen reklam birden başlayıp bangır bangır ses çıkarıyor. Uygulamayı silmeme az kaldı.
Birbebek34 semaahmet “sizce ben trendyol yemekten 5 sipariş verip bir tanesini bedavaya getirmiş miyimdir” zukkum ye daha anladık gunde 1947737 defa bu videoyu görüyorum 🥴
Laden semaahmet merhaba canımız annemiz, Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz🌺
Mihre Evet bende bu yüzden uygulamayı Silicem büyük ihtimalle.Çünkü bir postu okurken 3reklam olur mu ya !atkadaşlarımın çoğu sildi.Kabak tadı verdi(şuan buraya yazarken bile reklam çıkması 😅)
Hmma Benimde bebegim korktu reklam sesine. Niye bu kadar artti bu reklamlar. Uygulama amacinin disina cikmis resmen.