Rabiaaaaaa Vivalaarya benim doktorum bu konuda çok netti bebeğim alerjik değil belirteyim de. Yeni besinleri tattir dedi 3gun kuralı ile . Ama alerjisi olmayan besini bebeğin doymasi için rahatça verebilirsin dedi . 7ayliksa günlük verdiğin ek gıda toplamda 2cay bardağı kadar olcak max öyle hatırlıyorum.
morjaguar Vivalaarya evet doktor konusunda şanslı hissediyorum. korktuğunuz şeye de bundan korkuyorum, vardır bir bildiğim diye de bakabilirsiniz. kimse sizden daha iyi bilemez.
Vivalaarya morjaguar Güzel bir bakış açısı korkmadığım şeyler için de geçerli tabii ki. Teşekkür ederim.
012021 Vivalaarya canım birlikteanneyiz diye sayfa var takip etmeni öneririm hem danışadabilirsin onunla hem cok guzel ay ay sabitlemis cocuguna verdiklerini
Vivalaarya 012021 Geçenlerde burada ismini görüp unutmamak İçin takip etmiştim bakmayı unuttum iyi hatırlattınız 🤩
kitapkurdubebeninanasi Vivalaarya valla benim doktoruma kalsa tadima baslar baslamaz 7 gunden sonrs denettigin seylerden çorba yapip ver tadimdan 1 ay sonra kahvaltiya geç dedi. Ben ise tamamen içgüdülerimle hareket ettim başta tadimlari yaptim ilk 3 gün yoğurt sonra havuç verdim sabah havuç tadimi yaptım öğleden sonra yoğurt verdim havuctan sonra kabak denedik kabak sabah tadim yaptik öğleden sonra havuçlu yoğurt verdim asla zorlamadim ne kadar yerse sonra 7 aylik olmak Üzereyken yumurta sarısı tadimi yaptim bi sorun çıkmadı labne dedim derken kahvalti öğününü 7 aylik olmadan başladık günde 2 ana öğün vermeye çalıştım önce sonra bir de ara koydum
Vivalaarya kitapkurdubebeninanasi Ben de buradan cesaret aldım bugün başlıyoruz inşallah. Esas sebzelerde sıkıntı yaşadık diye tam olmaz ama aşağı yukarı sizin sistemle ilerleyeceğiz biz de🌺 Teşekkür ederim öneriniz için
Vivalaarya Merak eden denk gelen olursa diye buraya yazıyorum… Doktor kuzu kıyma, irmik, buğday unu, yulaf, tarhana gibi gıdalarda 3 gün kuralı uygulamamıza gerek olmadığını söyledi.