Arkadaşlar oğlum 4 ay 11 günlük oldu önceden mama yerken uyuyakalırdı yerine yatırırdım ve uyanmazdı sabah kadar 1 kere ya kalkardı ya kalkmazdı 4 ay aşısı olduğumuz hafta ciddi bi uyku gerilemesi yaşadık saat başı uyanmalar oldu vs. Şimdi ise gündüz uykuları kısaldı normalde 45 50 dakika uyurdu 3 uyku yapardı şimdi 30 dakika olunca kurulu saat gibi gözlerini açıyor ayağımda sallamaya başlamıştımm 1 aydır ayağımda sallıyorum aslında gece uykusuna hemen dalıyor ama 1 saat olmadan uyanıyor beşiğinde piş piş yapıyorum dalmıyor ağlayınca geri alıyorum kucağıma ayakta sallamaya devam ediyorum gece 2 kere kalkıyor ve 2 kere de de zor dalıyor uykusuna gece de ayakta sallıyorum beşiğe koyuyorum ağlıyor uykulu uykulu pış pış yapıyorum bazen geri dalıyor uykuya bazen dalmıyor sil baştan ayakta sallıyorum bu kıpır kıpır halleri uykuya dalarken gözler kapalı uyku halini nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum uzmanların önerdiği şekilde uyku aralıkları bırakıyorum uyku öncesi mama veriyorum kolay dalsın diye beyaz gürültüden destek alıyorum gece uyku rutini de yapıyorum. 25 gün sonra iş başı yapıcam geceleri iyice düzene sokmak istiyorum nerden başlicam bilemedim nerde yanlış yapıyorum