Uygarpinar canm benim kullanmaya devam et ben eczanede çalışıyorum ve severek satıyorum çoğu doktor unca persant tercih ediyor çok güzel bir urun eğitimlerde öğrendiğimiz ve önerdiğimiz bir özelliklerinden bahsedeyim Umca Solunum yolu enfeksiyonları 90 viraldir
Türkiye antibiyotik direncinde 2. Sırada güney afrikadan geliyor solunum yoluninda etkilidir almanyada üretiliyor 50 den fazla ülkede kullanılıyor öksürük te soğuk algınlığında akut sunizitte 1 ila 10 yaş arasında test edilmis gripte onerilir 3 onemli etkisi1 anti viral 2 antibakteriyel 2mukotik sekretomoton umca evde hasta varsa tehlike anında kullanılmalı virüse karşı korunmak için boğaz sismesinde önerilir umca H1N1,H3N2 VE RVS nin çoğalmasını tamammen baskilamistir %100 etkilidir tek başına umca grupta yeterlidir umcada insan da bir virüsün 10 kata kadar azaldığı görülmüş soğuk algınlığı %95 anti viraldır bağışıklık sistemi güçlendirici sigara içmemeli mevye sebze yemek düzenli yemek ilaçsız 7 gün ilaçla 1 hafta kullanıyor ates öksürme aksırma hepsinde umca etkilidir tablet formu 12 yastan otobaren baslanmali 16 yas arasina 10 damla 6 uzeri yas 20 damla 12 yas ve uzeri 30 damla diyabet ve tansiyon haslari da kullanabilir hic bir sikinti yok umca direnc geliştirmez regli donemesinde çok nadiren kanamayi arttırabilir surup ile solisyon arasinda fark yoktur en az 3 gun kullanılmalı