barbarosunannesi İki yaşındayiz.minik fırça aldım ağzında geveliyor bazen fırçalar gibi yapıyor . diş macunu şuan erken gibi geliyor yer diye .sizce ?yorumlarinizi bekliyorum deneyimli anneler naptilar☺️
miraneliz3402 barbarosunannesi 23aylik. 20aydan beri her akşam düzenli fircakiyoruz hatta kendi fırçalıyor ben önünde duruyorum sadece
hunilimomm barbarosunannesi 28 aylık yaklaşık 1.5 yaşından beri fırçalıyor macun kullanmıyorum yanında duruyorum bazen fırçayı emiyor bazen benim yaptığım gibi yapıyor
1lina1anne barbarosunannesi bieaz gec baslamadinizmi 5 aylikken disleri cikti 6.aydan beri fircaliyorum parmak fircayla suan 18 aylik kendisi sabah aksam fircaliyor bende yardim ediyorum banyoya giderken benimle fircaliyor bana bakip ha bide cocuklar icin dis macunu var organik 1 aylik kullaniliyor yutsada sorun degil eczanelerde satiliyor
Gamzeburkan barbarosunannesi 1 yaşında başladık fırçalamaya dişleri sarariyor fırçalamazsak dis macunu bebekler için olanlardan var onu kullanabilirsiniz benim kızım yiyor ama zamanla tükürmeyi öğrenince daha iyi olur.
mertalibrother barbarosunannesi 1 yaşına girdikten sonra başladık doktorumuz bebekler için olan macunu kullanabilirsin dedi zararı olmaz dedi sabah akşam fırçalıyorum düzenli