Bal-Kaymak 11032020 Reflor diye bir toz vermişti doktor. Yopurta karıştırıp yedir demişti. Muz yedirebilirsin. Patates haşlama. Pirinç lapası. Bol bol su içirmeye çalış . Sıvı kaybını dengelemek gerek. Eğer 3-4 günü geçerse bir doktora götürmek iyi olur. Geçmiş olsun
Gin Probiyotik kullanın muz, patates gibi bazı ishale iyi gelen yiyeceklerin tükettirin Bol su içirin ama iki gündür geçmeyen ishalin nedeninin bulunması da gerekiyor, keşke doktora götürseniz😿
Astalavistaaa 1 aydır diş çıkarıyor ve bu 1 aydır sulu kaka yapıyor kızım. 17 buçuk aylık. Dişten dolayı diyorum ama inşallah altında başka bişey yoktur. Bol muz verin, patates püresi, pirinç lapası. Bende pek işe yaramadı ama ısrarla vermeye devam ediyorum.
Bal-Kaymak Astalavistaaa 1 ay çok uzun bir süre . Doktora gitseniz iyi olur. Gaita kültürü bakılır. Tavsiye sadece tabi siz bilirsiniz.🤷🏼♀️
Astalavistaaa Bal-Kaymak 1 ayda 4 dört diş birden çıkardığı için ishali geçmek bilmedi diye düşündüm. 🙄
Bal-Kaymak Astalavistaaa yani ben öyle okumuştum 1 haftadan uzun sürmesi kontrol gerektirir diye. Benim oğlumda hep arka arkaya çıkardı dişleri nasıl bir eziyet hem bana hem ona. Üstelik 14 aylıkken arka azılar çıktı 4üde. Şuan 16 aylık olmak üzere İshali 2 gün sürmüştü o yüzden dedim.
Astalavistaaa Bal-Kaymak ya böyle çok mu sulu yoksa katı sulu arası mı? 🙄🙄 Günde 1 kere biraz katı sulu yapıyor böyle olunca da ishal oluyor mu?
Bal-Kaymak Astalavistaaa Günde bir kez yapıyorsa o ishal sayılmaz ki 🤔 sulu kıvamda 5-6 kez yapıyorsa ishaldir.
Astalavistaaa Bal-Kaymak heeee ay yok günde 2 kere çok sulu olmasa da hafif cıvık kıvamlı yapıyor. Korktum 😅