Fenty Almak hiç aklıma gelmezdi ama oğlum çantası olsun istiyormuş. Bir kaç çocukta gördü bende istiyorum diye ağladı takmaz diye düşünüp hiç oralı olmamıştık ama takıyor yani çokta sevdi. Siz çocuklarınıza böyle şekilli falan sırt çantası aldınız mı ya? 😂
Cookie Fenty bende çok beğeniyorum almayı düşündüm ama pek cicili bicili bişey bulamadım hep kız çocuklara göre 😏
Babybloom Fenty Bizde de dinazorlu var. Bir de fermuarına captan america anahtarlığı taktık. Bayıldı. Ama benimki kreş yaşında tabii
Bualemdeyeniyim Fenty instagramda hi.minitr diye bir sayfa var ben cok beğeniyorum o tarzlarda istiyorsa
Fenty NaimeYilmaz Baskılı mı deniyor bilmiyorum üstünde böyle örümcek adam yada Mickey Mouse resmi olanlar. Sırf zaten onlar için alın diye diretti.
[silindi] NaimeYilmaz Çok güzellermiş 😍 Bebeğiniz kaç yaşında? Benim bebeğim de 1 buçuk yaşında evde benim çantalarımı koluna takıp gezmeyi çok seviyor ama büyük mü gelir bunlar diye merak ettim 🌸
Fenty Babybloom Benim oğlumda 3.5 yaşında büyüdükçe ilgilendiği şeyler hep değişiyor son zamanlarda da çantaya taktı, bir ara akülü araba diye tutturdu. Almayınca başkasında görünce de bende yok diye ağlıyor artık bakacağım.
VERA19 Fenty Lc waikiki’de çok var kızıma almıştım bende kızlar içinde erkekler içinde baya çeşit var☺️ Mickey ve Spiderman ağırlıklı.İstediğiniz gibi bence bir bakın derim
tenceretavakuskana Benımkı kız cocugu oldugundan her tur cantası var 😂🤭 eger bulabılırsenız pelus olanlardan alın yassına ıyguksa hem yıkanabılıt oluyo kırlttkce Kendı esylarını koyuyorum rahat oluyo yedek elbıse veya ıcecek falan Yanı alırsanız kullanıslı oluyo herturlu
Fenty tenceretavakuskana Ayy onlar peluş oluyor değil mi? Ya ben e bebekte gördüm yumuşacık oğlumda çok sevdi adını bilmiyorum diye bakamadım peluş olarak geçiyor o zaman. 😂
Bulutiko Fenty benim bebeğim çok küçük ama ben yeğenime aldım Skip Hop’un köpekli çok güzel bişey vede kaliteli birde Samsonite marka çantalar var öyle hayvanlı filan onlarda çok güzel
Deletedmom_36 Fenty Kokopatikten almistik 1.5 yildir kullaniyor cok memnunuz☺️ https://ty.gl/lrwcjgio1o Bunun farkli deseni bizimki☺️
Fenty Deletedmom_36 Canım ben bu çantaya baktım da küçükmüş boyutu, yani 4 yaşındaki bir çocuğa takmış annesi küçük duruyor.
Gin Fenty oo çantasız kapının önüne bile çıkmıyor kızçe😹 içini de kendisi hazırlıyor, benim koyduklarımı çıkarıp kendi istediği malzemeleri yerleştiriyor. pembe ponpon bir anahtarlık da taktık, çanta yeterince süslü değilmiş gibi😂
Ozgeersin Oğlum 2,5 yaşında 1 yıl önce ben heves almıştım. Şimdi o kendi modeli aldırdı asla olmadan çıkmaz evden içini kendi dolduruyor 😃