Ozguur Merhaba kendinize hangi vitaminleri kullanıyorsunuz bağışıklık güçlenmesi için saç dökülmesi için ? ben ; youplus efervesan tb , b12 1000 ve d3 1000 saç dökülmesi için bir şey bulamadım😅 alırım tavsiyeleri 😶
Duyulurum Ozguur saç dökülmesi ilk dönemde mutlaka oluyor. Ama geçici bir durum. Ben elenetal kullanmıştım ilk doğum yaptığım zamanlarda sonra emzirmeye devam ettim ama bir şey kullanmadım
Alpbeybi Ozguur imom Latte, solgar brewers yeast b12 kullanıyorum. Saç dökülmesi için biotin kapsüllerinden öneririm ben de denemeyi düşünüyorum. Bi de Yves Rocher saç dökülmesi karşıtı şampuan
Bilgegamze Ozguur valla ben dogumdan somra 3 ay kan ilacina ve d vitmainine devam ettim doktorum multivitamin olarakda pregnacare vermistiama kullanmadim suan 5bucuk aylik bebegim. Artik gücüm kuvvetim kalmamıştı heryerim agriyordu dizlerim bacaklarim kollarim doktorum tekrar ayni vitamini soyledi vr aldim Aşırı aşırı memnunum. Oluk olukdokulen saçımin bile dokulmesi azaldı. Kendimi daha enerjik hissediyorum cocugumla daha kaliteli vakit gecirebiliyorum. He solgarin breest feeding b12 içeren sut arttiricisini da kullandim uzun zmaan ama pek işime yaramadi açıkçası. Ayrica sac dökülmesi icin halalles sampuan cok cok tercih ediliyor cevremdekilerde memnum omu da denicem