cicekligunler minnosum25 Bende de aynı sekilde önceden hiç bilmezdim doğumdan sonra başladı her adet öncesi içim içimi kemiriyor
cicekligunler @betul pms dönemi diyorlar adetten 10 gün önce veya 1 hafta önce başlıyormus ve ben baya üst düzeyde yaşıyorum
prensveprensesinannesi 1234ikra ben hala olmadi normalde gun gune girerim ama bu sefer 7 gun gcti midem bulantim vr
1234ikra prensveprensesinannesi 2defa korunmasiz iliskimiz olmustu ilkinde regl olmustum ama bu ara regl olmama yakin cok hlsizlik bulanti oluyo
1234ikra cicekligunler bn birsey srcam bizim birkere olmustu korunmasız ama regl olmustum ozmn ve simdi regl olmama yakin cok asiri migde bulantisi ve halsizlik oluyo
cicekligunler prensveprensesinannesi anladım eğer korunma konusunda eminseniz stres kaynaklı da olabilir isterseniz test yapın baya geçmiş belli olur testte
cicekligunler 1234ikra ya normalde adet öncesinde halsizlik bulantı yorgunluk tarzı şeyler görülebiliyor da korunmasız ilişkiniz olmuş belli de olmaz korkutmak istemem tabiki sizi de ama
prensveprensesinannesi cicekligunler cok sukur adettim suan inanij ki size yazdigmda oldum ya sevincten uctum
cicekligunler prensveprensesinannesi Hadi gözünüz aydınnn öyleyse ❤️ Allah olmaya ve isteyene nasip etsin öncelikle her zaman 🌼bizimkiler bize çok şükür yetiyorlar 🙈😅
Ahkalbim 1234ikra Doğumdan sonra çok hafif şekilde oldu . Öncesinde kusma ates 6 7 saat ağrı (her oluşunda 1 tane bebek doğurdum derdim)🤣ve bunlar akşam kadar devam eder.