anneyimm82 3 aydır annemde kalıyordum yakın zamanda evime döneceğim. Ev temizletmek istiyorum. Evin tüm camları mutfak dolaplarının içi ve dışı buzdolabı fırın WC banyo temizliği süpürme silme ve toz alma. Sizce. Ne karara yaparlar ne kadar vermeliyim ?
BuzluKahve anneyimm82 bu yazdığınız isler iki günlük. 500 lira uygun olur. Ben yaz dönüşü iki gün aliyorum, her yer dip temel halloluyor.
elifiii anneyimm82 istanbul için günlük 300-350 arasında değişiyor. yazdıklarınız 2 günlük iş. İki kişi gelse bile perdeler vs. yıkanması zaman alıyor.
anneyimm82 anneyimm82 ben geçen sene yeni eve taşınmadan 230 liraya duvarda dahil komple evi temizlettim iki kadın geldi. 230 lira verdim. Bu sefer duvar yok. Bence 500 çok fazla ve iki gün sürmez sabah 8 den akşam 5 e kdr halledilir onların elleri hızlı
bidibidibidi Yemin ediyorum temizliğe gitsem daha iyiymiş. Aptal gibi üniversite okudum traji komik rakamlara hemşire nöbetleri tuttum yıllarca
BuzluKahve anneyimm82 mutfak dolaplarinin içi dışı buzdolabı firin temizligi ve camlar zaten tüm günü alir. Zaman yetmez. Zaman yetse enerji yetmez.