edosko Merhaba güzel anneler,adım adım setlerini kullanan memnun kalan var mı ,geçen instagramda gördüm,çok iyi yorumlar var,ama içeriği ile ilgili çok bilgi yoktu
S_x_w edosko ben kullanıyorum 10.ay ilk kutu geldi..ve ben büyük bir hayal krıklığı yaşadım desem 😅😒 içinde materyal çok az evet bir kitapçık var size neler yapmanızı anlatıyor ama inanın ben zaten onları yapıyormuşum dedim..allahtan 6 aylık deneme üyeliği yaptırmıştım devam etmeyi düşünmüyorum
Qwrty edosko ben aldım biraz geriden geliyor o setle sen tekrar yapmış oluyorsun.arayan danışanlar o kadar ısrar ediyorki sırf telefonu kaptaın diye kabul ettim ha çöp mü değil 2günde bitiyor. En azından insanın vicdanı rahat edyor bebeğimle etkinlik yapmışım yapıyorum diyorsun heleki çalışan anneysen.bütçeni çok zorlamazsa kısa bi deneme paketi alabilirsin
edosko S_x_w O kadar mı kötü ben çalışıyorum çok etkinlik yaptıramıyorum en azından bana fikir olur rehberlik yapar sürekli yeni bir şeyler almaktan kurtulurum kafasındaydım
S_x_w edosko şöyle diyim 10. Ayda içinden çıkan 3-4 tane ahşap küp..1 tane (bakın 1 tane 1 çift değil 🤭🙄) çıngıraklı çorap ki benim bebeğime küçüktü..dokun hisset kartlarından ancak sayısı azaltılmış dışarıda satılanlar kadar değil yine mini bir kitap çıktı..bir de işte nasıl oynanır kitapçık..inanın değmez..benim yaptığım üyelik 129 lira ve o kadar tutacak malzeme yoktu..belki diğer aylarda olur bilemiyorum..artık internette hangi ayda ne yapılır hepsi anlatılıyor o kadar değişik etkinliğe bile gerek yok🤷🏻♀️ Hep denemek istiyordum 3.çocuğumda denedim ama ben menun kalmadım deşiğim gibi
edosko Qwrty Yok bütçemi zorlamaz ama dediğiniz gibi çöp olmasından çekiniyordum ,yorgun argın gelince en azından ne yapabilirim bebeğimle diye arayışa girmeyip setlerden yaparız diyorum ben de