lanadelmiyav 2yavru1anne 29 oldum yeni🥳 bahsettiğin tabiri yeni öğrendim. Vallahi öğrenmenin yaşı yok😁
Zeynepazram 2yavru1anne ben 96 lıyım benim zamanımdada yoktu 😂 diger ünsüz sertlesmesi yumusaması benzeşmesi bilmem nesi vardıda 😂
2yavru1anne lanadelmiyav aynı yaştayız 🥰 ben de ders çalıştım ordan kalmış yoksa nerden insanın aklında kalır 🥰
Sweett Hilaldgsn Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim 🌸🥰🙏 Henüz olumlu yada olumsuz bir dönüş almadım 1 2 saat oldu yazıp göndereli. Herşeye dikkat ederek yazdım ama bakalım inşallah olmuştur. Olmadıysa bende hemen ikinci yazıyla bidaha deniycem 🥰🌸
Hilaldgsn Sweett inşallah olur canım benim 🌸 yardımcı olabileceğim bişey olursa özelden yazabilirsin bana
2yavru1anne Zeynepazram canım ben de sevmiyorum dil bilgisini sonra neden dedim çalıştım yapınca da sevdim ordan kaldı ses olayları hece düşmesi ses değişimi VS diye öğrendim bende tabi Türkçe öğretmeni ablamız kızmasın şimdi bize de böyle öğrendim yani🤧🙈
lanadelmiyav Zeynepazram evet ya yoktu değil mi. Yanlış biliyor olamam. Yeni girmiş herhalde müfredata🙄
Zeynepazram 2yavru1anne hahaha 😂 bende nefret ederdim sonra inat ettim ögrendim cokta iyi ögrenmistim ama üniversite sınavında cıkmamıstı 1 tane soru cıkmıstı galiba 🥲
oykus Bende yıllar önce göndermiştim ama sonuç çıkmamıştı. Şimdi tekrar denemek istiyorum sizin postu görünce aklıma geldi neden olmasın ki
Zeynepazram 2yavru1anne keske paragraflara calıssaydım ama o zaman paragraflarda az cıkmıstı galiba neyse sonuc olarak diplomasını ucak yapmıs bir işsizim 😂
2yavru1anne Zeynepazram paragraflar da çok güzeldi ya ah ah zaman 🤧 benimki de evde uyuyur kuzu kuzu 😁
Zeynepazram 2yavru1anne ben nefret ediyorum paragraftan cok unutkan biriyim okurken unutuyodum sonra sar başa 😂
2yavru1anne Zeynepazram o heyecan akılda tutma çabası bitirip şıklara gelince ne okudum ben ya durumu tam bir krizdi😁