Musaviranne Arkadaşlar güzel bi şekilde diyetime devam ediyorum yani sebze meyve protein kendi çabımda bişeyler işte 62.9 çıkıyorum sabah çok az yememe rağmen akşama doğru oluyor 64.9 sonra moralim bozuluyor yani sizde de böyle oluyor mu tartımı bozuk yoksa şaştım artık ya ben demi bi yanlış var acaba
TheBaby Musaviranne Canım ödem topluyorsundur. Kaçamak yapınca daha çok toplarsın. Bişeyleri eksik yada yanlış yapıyorsun büyük ihtimal. Bi kaç gün dukan birası tüket. Hepsi gider. Gece bile tuvalete kalkarsın
Hilaldgsn Musaviranne evde kendin yapacaksın canım. Soda yeşil çay limon gerekli sadece. YouTube da videoları var bakabilirsin
Yasoo96 Sabah ve aksam kilo farki olur. Ac karnina kiayfetsiz tartildigin kiloyu baz al sadece. Aksam tartilma.o dogru kilon degil. Gun icinde ictigin,yedigin,wc. Vs. onemseme yani
Musaviranne Yasoo96 bende inatçımıyım neyim hep öğlen bakıyorum işte o çok etkiliyor beni 1,5 kilo fazla çıkıyor mesela oha diyorum bişey yemedim ki su içtim az bi kahvaltı derken morel bozuluyor
Yasoo96 Musaviranne gerek yok ki moral bozmaya gercek bile degil😅detox metox yapma yani. dumduz karinli insanlar bile aksam oldugunda gobekli olurlar.