Ilknurolum Arkadaşlar bir haftaya ek gıdaya geçmeyi düşünüyorum. 5 ay 25 günlük şu an. Miktar ve besin olarak yardımcı olur musunuz.
Wanderlust Ilknurolum doktorum pure kesinlikle verme dedi. Haslayip ya catalla ez veya bwl olarak ilerle demisti ben direk bwl basladim oneririm pureye alisinca diger aylarda puturlu gida reddi olabiliyor. 3 gun boyunca tek bir sebzeyi deniceksiniz once cay kasigi ertesi gun tatli 3.gun corba kasigi. Eger bebeginizde alerjik bir tepki olmazsa diger sebzeyi de 3 gun denedikten sonra ikisini karistirip verebilirsiniz😊
Winner Merhaba, öncelikle 3 gün kuralı ile başlayın. Havuc, kabak, patates püresi olabilir. Bir çay bardağı kadar olmalı. Haşlayıp ezip püre haline getirin. Blender yapmayın. Pütürlü yemeye alıssın. Ardından su içirin.
Ilknurolum Winner yaaa 😻 çok teşekkür ediyorum bilginiz için. Peki bu patates kabak havuç hepsini bir mi haşlayacağım yoksa teker teker haşlayıp ayrı ayrı mı püre yapıp vermem gerekiyor
Winner Ilknurolum rica ederim ne demek bende o yollarda gectim 😁 evet tek tek vermeniz gerekir. Alerji olup olmadığını kontrol edersiniz böylelikle