zmerves Emoss01 benim bebeğim tutmuyor ama genelde emzirme pozisyonunda tutturmaya çalıştık. Memeyi almaya çalışırken yandan emziği veriyorduk. Biraz bu yöntem ile tutuyordu ama sonra yine ne yaparsak yapalım tutmadı. Belki size tutar bu yöntem diye yazmak istedim
Qwrty Emoss01 bibs aldm emzik ağladıgında veriyorum eeee diyorum bi taraftan onun bagırtısını bastrmaya çalışarak öyle tutuyo daha 1aylık
-Yasminnn_75_ Emoss01 tutuyor canm doğdu hemen verdik bazen bazen bırakıyordu almıyor du ama şuan seviyor uyurken de yardımcı hemen veriyorum uyuyor bazı bebekler almıyor ne yaparsan yap kaç aylık bebeğiniz
Emoss01 -Yasminnn_75_ bebegim 1 aylık bende hemen vermek istedim ağzına ama hemşireler izin vermedi hastanede eve geldikten sonrada öyle unuttum
MyEternalLoveNoyann Emoss01 arada emiyor arada midesi bulanıyor daha tam tutturamadim ama o cikardikca ben sokuyorum ağzına elimle destek cikiyorum çıkarmasın diye bazen 15 20dk emiyor bazen hiç almıyor ins böyle böyle alışır diye umut ediyorum
Emoss01 MyEternalLoveNoyann benimkide aynı şekil midesini bulandırıyor bazen tutuyor bazende ne yaparsam yapim tutmuyo
Uyumsuzz Benimkide almıyor bebekler emzik seçiyormuş bu eski emziklerden varya onları alıyolarmış damak emzikde deniyor sannırım küçük olanlardan. Ben onlardan alacagım tutar inş
hyt_50 Emoss01 Huysuz olduğu zmnlar tutuyor emziği olmadığı zmn larda dalga geçiyor veriyorum azıcık emiyor puf yapıp geri atıyor 🤭
-Yasminnn_75_ Emoss01 hemşireler şuan seninle bebeğe bakıyorlar mı yoo aman dinleme onları bebek senin bebeğin ben öyle yapdım bana da verme dediler doğduğu gün verdim onlar gelsinde şuan uyumayan çocumu uyutsunlar 😂
Demirinannesi02 Emoss01 benimki tutmadı bal sürdüm pekmez sürdüm şeker sürdüm her yolu denedim tutmadı bir yaşından sonra tuttu daha neler göreceğiz🤦♀️Emziği bir gece kayboldu sabaha kadar ağladı yatmadı o derece bağımlı oldu emziği bir de bir yaşından sonra tuttu
Psikologanne00 Emoss01 ilk Dr gittiğimizde çok ağladı Dr eldiven taktırdı ağzına parmağımı koydum cok cok çekti sakinleşti. Sonra gittim bibs emzik aldım hemen , tuttu