Tugceguldal Merhaba bebeğim 27 günlük her beslenme sonrası kusuyor ve uykusunun arasında da kustuğu oluyor. Kusma şekli beyaz peynirimsi notmal mi bu kadar sık kusması 2 ve 3 saate bir besliyorum
Yenidennn Tugceguldal reflu olabilir, bebeğinizi her beslemeden sonra gazını çıkarıyor musunuz? Gazdan dolayı da olabilir. Yan yatırın bebeğinizi ALLAH korusun uykusunda falan boğazına kaçmasın.
Bebegimm1 Tugceguldal Fazlaligi cikariyordur beslendikten sonra hemen duz yatirmayin egimli sekilde yatirin biraz kucakta gezdirin. reflu yatagi isterseniz kulllanin iyi oluyr kusan bebekler icin
ebruu05 Tugceguldal benim bebeğimde öyleydi kesik kesik kusuyordu , sütünün yaradıgı için o şekilde kusuyormuş ve fazlasını atıyormuş korkmana gerek yok🙏🏻
Tugceguldal Evet her zaman sağ ve sol olarak yan yatırıyorum. Reflüyü araştırdım ama burundan fışkırma ve sarı renkte kusma olursa diyor ama bizim kusmamız kesil kesik beyaz ve fışkırır gibi değil besledikten sonra gazını çıkarmak için diktiğimiz de kusuyor
Yenidennn Tugceguldal fazlasını da atıyor olabilir, reflu yatağı gerçekten ise yarar bi araştırın e bebekte falan var
57ezgi Tugceguldal hayır sadece internette yazan gibi değil bizimki 6 ay sürdü reflüsü vardı bebek reflüsü diye bişey var ek gıda ve gaviscon ilacıyla birlikte yok oldu kusmalar