anayimbennana Kızlar örümcek yada yürüteç için kaç aylık olması gerek bebeğin acaba şuan 5 ayın bitmesine 1 hafta var 6 aylıkken alsam kullanabilir mi
1lina1anne anayimbennana tamamen oturmasi gerekiyor ki kemikleri batmasin zarar gelmesin ben 7.ayda 5 dk falan koyuyodum
elifilyas2208 anayimbennana ben aldım canm 6 aylıkken iş yaparken tek bindiriyodum yemek yani yanımda olsun diye onun dışında hiç bindirmiyodum. Şimdi 9 aylık 8 aylıkken kendi bıraktı.cunku artık tırmanmaya başladı kanepelere binmek istemiyodu. Yani alsanda 2 3 ay en fazla binebiliyolar sonra yok ☺️
anayimbennana 1lina1anne doktorumuz 5 aylık olmasına rağmen hala oturtmayın diyor sizin kaç aylıkken oturdu acaba
anayimbennana elifilyas2208 ya zaten şuanlık düşünüyorum bende farklı bi aktivite olur belki diye doktorumuz otururtturmuyor hala 6. Aya girecek hala oturtmadık biz siz kaç aylıkken oturuyordunuz acaba
1lina1anne anayimbennana 6.ayda mama sandalyesinde oturdu 4.5 aylikken kucakta basladik 8.ayda desteksiz oturdu
elifilyas2208 anayimbennana 6 aylıkken elleri önde tutarak oturuyordu yada destekli ben oturtuyodum. 7 aylıkken kendi kendine desteksiz oturmayı öğrendi.
elifilyas2208 anayimbennana sabırla bekle cnm canları ne zmn isterse o zmn oturuyorlar. Benmki çok geç emekledi hatta 6 aylıkken oturanlar vardı oturamiyodu.uzuldum sonra baktım ki canı istediği zmn oluyomus şimdi her şeyi ona bıraktım☺️