Coyness2020 Arkadaşlar herkes özele mi gidiyor muayene için İstanbul Avrupa yakası için randevu bulunmuyor devlet hastanelerinde bu nasıl iş anlamadım. Parası olmayanlar ne yapsın
lalbg Coyness2020 kendi doktorumuz özelde ama tahlil yaptırmak için Bezmialem Vakıf Üni. Hastanesine götürdüm(bi tahlile 700 lira veremeyecektim) doktor çok iyiydi. Çok ilgilendi bilgi verdi. Bundan sonra oraya giderim herhalde.
_Evlat_kokuSu_ Coyness2020 Maalesef çok önceden randevu alınması gerekiyor e ne zaman hasta olacağımızı da nereden bilcez İstanbul da yaşamıyor um ama bnde randevu bulamayınca geceyi bekliyorum acilden giriş yapıyorum
Caglarass Coyness2020 14 günlük randevu açılıyor ve doluyor hemen. Eskişehir’de bu şekilde en azından, sürekli takip etmem gerekiyo randevu alabilmem için. Sabah yokken öğleden sonra açıyolar mesela
Coyness2020 lalbg bebek kan alımı zor olduğu için her hastane iyi olmayabilir diye düşünüyorum siz nasılsınız zor oldumu
Gtmz Coyness2020 fakülteler ve devletler bu konuda tecrübeli oluyor bebek hemşireleri oluyor sürekli hasta geldiği için özelden daha iyi oluyor kan alımlarını ben devlete gidiyorum 1 dk içinde bitiyor alımı bi kerede buldu kadın allahbrazi olsin
Gtmz Coyness2020 gittiğinizde sekreterler olusturabilir başı doktorlar mhrs dışında randevu alıyor önceden siz yada başkası hastaneye gidip öğrenebilir
Coyness2020 Caglarass Evet inanılmaz yani. Herkes olur olmaz hastaneye gidiyor demekki ihtykyaci olanda açıkta kaliyor
Gtmz Coyness2020 7 24 hatırlatma yi seçin telefon sesi açık olsun birisi randevu iptal edince hemen mesh geliyor randevu açıldı diye bide oyle deneyin