Senaasd Kontorle gittik ve sarılık değeri 13.6 çıktı kızlar sık sık enziriyorum zaten ben saat başı ama neden yükseldi anlamış değilim ne yapmam gerekiyor
Arifeeee Senaasd yenidoğan sarılığı genelde oluyor. En geç iki saatte bir emzirdin. Sütünüz yetmiyorsa doktor önerisiyle mama verebilirsiniz. Çünkü doyması ve yeterli seviyede idrar yapması lazım bilurubini atması için. Bir de kac günlük bebeğiniz şuan?
Ohaezgi Senaasd ben mama verin demelerine rağmen vermedim sütün yetiyorsa verme canım sonra mamaya alışıyorlar. Ben yarım saatte bir emzirip her emzirmeden sonra 1 çay kaşığı su verdim doktor önerisiyle en yüksek 19.4tu atlattık şükür o şekilde
Senaasd Arifeeee Sütüm geliyor fazlasıyla saatlik gece gündüz emziriyorum bugün gittik doktor kontrole ben yetersiz besleniyormusum anlayamadım
Arifeeee Senaasd birde yanlış hatırlamıyorsam bize doktor 7 günlükken tavan yapar sonra düşmeye başlar demişti. Kaç günlük diye o yüzden sordum
Senaasd Ohaezgi Yok mama vermiyorum sütüm var hatta sagiyorum fazlaliktan o u da iciriyorum daha sonra
Bety Senaasd bebek memede duruyordur ama çekmiyordur sütü öyle bir şey olabilir mi emiyor ve süt varsa doymaması mümkün değil
Senaasd Bety İnsn ki tam tersi öyle bı kuvvetli ki çekişi memeden çekince. Direk feryan figan ama tam olarak doymuyormuş bakalım sık sık emzirmeye devam ediyorum 🙏