Prenses21 Kizlar kullanip memnun kalan vrmi buyuk boy buluttu galba ismi kac kapak koyuyosunuz camasirlara hangi koku dha guzl
Mommy_Bird Prenses21 valla büyük boy asla önermem eşim almıs geçenlerde konsantre olandan istemiştim ama asla kalıcı bi kokusu yok tüm hazneyi doldur hatta onu alınca yine ekledim yok çamaşırları toplarken kokusunu almadım beğenmedim ben
Recbeyer Prenses21 ay harika kokusu kalıcı ben pembe kutusunu alıyorum hatta oda kokusu bile yapıyorum onunla ev harika kokuyor ama büyük kutu alma kucuklerden al
tatlisert Prenses21 kayınvalidem alıyordu bende kokusunu beğendiğim için aldım tabi kokusu uzun süre kalmıyor ama gayet güzel☺️ Pembe çiçekli olanı alıyorum.
fgnrcp2704 Prenses21 konsantre olanı güzel kokuyor ben mavi olanı çok beğenmiştim yarım kapağı bile yetiyodu
Recbeyer Prenses21 boş şişeye az bisey yumuşatıcı koyuyorum sonra su koyuyorum bidaha çalkalayıp al sana oda parfumu
Hibou Prenses21 fiyat bakma alışkanlığım yok malesef büyük mağazalarda oluyor ben 5litrelik 2 tane alıyorum aldıkça
Burculiceee Prenses21 Bulutun konsantre olanını kullanıyorum mavi olanı memnunum yada diğeri siyah ambalajlı olan büyükler güzelckokmuyor
ikicocukluAnne_ Prenses21 en güzeli Bingöllü. Tabi hangi marka alırsanız alın kalıcı olmasını istiyorsanız mutlaka konsantre almanızı öneririm su gibi diğeri hiç kokmuyor konsere yarım kapak yetiyor
Pego Prenses21 Ben konsatre mavi kullandim çok memnundum Uzun zamandir pembe aliyorum o da çok güzel.Büyük boy koku kalici olmuyor