Denizimmm Kızlar piyanolu oyun halısı almak istiyorum tavsiyeleriniz var mıdır? Fiyat performans açısından.
ruzgar11 Denizimmm furkan toys markali piyanolu oyun halisi aldim. n11 den 110 tlye geldi . gayet memnunuz oglusumla 🤗
Ballilokmaayse Denizimmm istiyorsan ben fisher priceın satıyorum canım.aldım ama asla kullanmadı kızım sadece bi kere üstüne yatırdım çığlık çığlığa bi daha da koymadım 250 liraya aldım 200 liraya satabilirim istersen
Esra93 Denizimmm Fisher Price piyanoluyu bebeğim çok sevdi artık satıyorum bende düşünen olursa 60 tl.
Gzmgzm Denizimmm Ben Fisher Price deluxe piyanolu oyun halısıni aldım galiba oglum Pek sevmedi Onun için size tavsiyem çok fazla para vermeyin ne olacağı belli olmaz
Yvz63 Winfun oyun halisi aldik piyanolu cok guzel suan indirimde muzik calarken ustteki kordondan da isiklar yanio gece gunduz muziklrri var ve oyuncaklari uyaran oyuncaklar biz cok memnun kaldik tavsiye ederim :)
Yvz63 Denizimmm valla ben bir haftadir kullaniyorum ozellikle aksam gun batiminda isiklari daha belirgun oluyor oglum kudururcasina oynuyor ben memnunum
Tontisimm Denizimmm uzun olanı ve daire şeklinde olanı var. Ben daire şeklinde olanı tercih ettim çnkü uzun olanda hareket etcek yer yok
ruzgar11 Denizimmm Furkan Toys Fr-32406 Piyanolu Oyuncaklı Müzikli Bebek Oyun Halısı 299,00 TL yerine 169,00 TL https://urun.n11.com/oyun-halisi/furkan-toys-fr-32406-piyanolu-oyuncakli-muzikli-bebek-oyun-halisi-P15741403
canan1990 prego masters var bizde biz memnunuz ve yuvarlak ve büyük oluşu bebek dönmeye baslayinca avantaj