Kızlar bir aylıkken kalça ultrasonuna gittik sağ tarafta biraz çıkıklık var iki bez kullanıyruz bacakları ayrık dursun diye 5 gün sonra kontrolümüz var aynı durum da olupda düzelen var mı
Dorukegeninannesi canım icin rahat olsun duzelir benimde varmis annem bana da oyle bez koymus gecmis hiç bir sorunum sikintim da yok
Dorukegeninannesi bizim de 1 aylıkken olmuşu çift bez kullandık geçti canım korkma Allah’ın izniyle sizinde geçer 🙏🏻🙏🏻
Dorukegeninannesi benim bebeğimde değil ama komşumun kızında vardı ve o bez bile değil bildiğiniz metal birşey taktılar ve şuan hiçbir sorunu yok maşaallah sizde üzülmeyin
Evet bizdede oldu geçti rapor alfa 60 üstü oldumu düzgün sayılıyo muhtemelen 50 küsür çıktı sizin
[bilinmeyen] kontrol ne zaman oluyor acaba kaç aylıkken
İçim rahatladı gerçekten ağlayınca düşünüyorum acaba ağrısı Mı oluyr diye
[bilinmeyen] r benim bebeğindede çıktı sonuç sizde kaçtı acaba siz bilgili olduğunuz için soruyorum birde çift bezi sıkımı bağlamak gerekiyor yoksa normal mi
Lavinimm ikinci bezi normal bez gibi bağla iki bez arasına küçük havlu arası kalın olsun bacaklara ayrık olsun diye benim ki geçti çok şükür darısı size inşallah