Nuraydmr Havvakck 2 ay 17 gunluk 4 saatte bir 90 cc içiyor bebeğim. Emiyor da aralarda ama sütüm çok az.
Hkubra_27 Kızlar benim bebeğim şu an 22 günlük emiyor ama mama takviyesi de veriyorum günde iki yada üç kere 40 cc veriyorum iyi mi
Visnereceli Hkubra_27 kızlar zaten bebek doymassa ağlar uyumaz o yüzden 3 saatte bir 40 cc verin ama doymaz ağlarsa ilave 10 20 cc yapın muhakkak daha rahat edersiniz en azından karni doyup uyur :)
Hkubra_27 Eslimbalkizlarim yok doktor bişey demedi ama 6 gün yoğun bakımda kaldı bebeğim cumartesi günü çıktı yeni orada 40 cc veriyorlardı yeni 50cc ye çıkartmışlardı mamayı
Eslimbalkizlarim Eslimbalkizlarim doktor a sordum kilosuna göre ayarladi CC miktarını onun dediğine göre veriyorum
Fenty Eslimbalkizlarim O zaman normal ama sadece mama ile beslenen bebek için çok çok fazla diyemeyiz. Extra takviye yok çünkü. Kendinize bakarak değerlendirmeyin.
Visnereceli Eslimbalkizlarim mesela doktor bana 90 cc diyor bebegim 2 aylik ama asla doymuyor illa 110 yemesi lazimki uyku moduna giriyor ve doydugunu anlıyorsun aglamiyor. Yani doktorların dediği ortalama değer kilosuna göre ama bebegin iştahlı Bi bebektir verirsin hala aranıyorsada azda olsa takviye yap derim :) Zaten fazlalıklarıni çıkarıyorlar:)
Eslimbalkizlarim Hkubra_27 sen bir kontrole gittiğinnde doktora sor istersen o hesaplıyor söylüyor öyle daha iyi olur sizin için hemde siz çok mu az mı die dusenmezsiniz en azından