Nillara Neredee eskisi gibi alayim kucagima yarim saat meme emsin. Uykuya gecisler haricinde emzirmekte zorlaniyorum. Kucakta durmuyor eline bi oyuncak verip oyalarken emzirmeye valisiyorum ama o da sanki pipetle su icer gibi 2 yudum alip birakiyor 😂 uykuya gecis disinda kaliteli emmiyor. Siz nasil yapiyosunuz? Ac olsa memeye saldirir duskundur istahsiz bi bebek degil ama sanki bana daha fazla emmesi gerekiyomus gibi geliyo
Rosaa Nillara artık dünyayı daha iyi ve farklı algılamaya başlıyor haliyle emmeyi zaman kaybı olarak görüyor olabilir. Sabırla emzirin , emzirirken dikkatini size yönlendirmesi için şarkı felan söyleyin ne bileyim bunun gibi şeyler
Ela85 Nillara aynı anlattığınız gibi benim kızım da uykuya geçiş ve gece haricinde düzgün emmiyor ben de artık gündüz ek gıda veriyorum onu yiyor keyfi yerindeyse. 8 ay 16 günlük oldu bugün
Tuba Nillara benim oğlumda 8 aylıkken sadece uykuya geçişte emiyordu yoksa hep ek gıda yemek istiyordu😅
Cancansmom Nillara keşif dönemi, artık herşeyin farkinda, memeden ve sütten daha çok ilgisini çekiyor etraf. Herseyi merak etmekten ememiyorlar. Gözü alisinca geri döner,hatta çoğu anne memeyi istemiyor sanip biraktiriyormus artik bu dönemde, yanlış.