bilgemira Oykuaygun sakami A101 mi o biz esimle alis veri yaparken hep 10 tl uzerinde bu islak mendili 3 lu sekilde 15 tl almistik . Saka bence.
Adaveannesii Oykuaygun binaya 25 tl kil alişveriş yapınca 16 düşüyordu aldım ama gayet iyi bir ıslak mendil ben unıbaby ve dalin kullanıyorum
Oykuaygun Tombikdonerartikcokpahali son 1 Paket pamuğum kaldı sonra nerde ucuz ıslak mendil var ona konacam 😅😅😅
Tombikdonerartikcokpahali Annis-ogul Neyle silelim çocukların altını bu devlet ne istiyor vallahi sinirlenmemek elde değil.
Annis-ogul Tombikdonerartikcokpahali kesinlikle öyle allah bildigi gibi yapsın. Yum beddualarım ustlerinde
Tombikdonerartikcokpahali Oykuaygun Burda kim market var istanbulda Islak mendil var markası fresh’n soft 60 adet var icinde 6.95 galiba 😂 en ucuzu budur galiba ben aşırı kaka olunca kullanıyorum 🤪😄😅
Nltka Ay önlem kullanıyorum yeni bir marka denemek için aldım memnun kaldım . 24 adet 90 lı paketi 117 liraya aldım trendyoldan
Tombikdonerartikcokpahali Oykuaygun 😂😂ben pamuk kullanıyorum. O yüzden aşırı kakalar için onu aldım. Hiç pişik yapmadı😂