Prensesss_annesiii Kızlar altın dahada cikarmi acaba şu an çok üzüldüm 1 hafta daha beklesek iyi karla bozucaktik araba Alicaz iyimi ettik kötümü bilemedim arabalarda Yükselirmi acaba fiyat olarak
mrv5556 Prensesss_annesiii bizde yazın bozdurup ev aldık bekleseydik bi ton kar vardı ama nasipten öteye koy yokmuş hayırlısı herseyin
gocebebirbayan Prensesss_annesiii araba da yükselecek altın da. Elimde 50 bin olsa üzerini kredi çekip araba alacağım ama o kadar yok maalesef. Ve çok üzülüyorum. Bu gidişle araba alamayacağız 😔
Hemsire25 mrv5556 bizde aynıyız maalesef 😞bozdurdular bir ay sonra 540 olmultu , o kadar üzülmüştüm ki
Prensesss_annesiii Bizdede şans yok alirkende yüksekten almıştık 1 yıldır zararın cikmaisni bekliyoruz bekledik zarar çıktı şimdide yükseliyor napsak tersi oluyor
crazymommy Prensesss_annesiii Valla bizde geçen cuma bozdurduk sinirlerim tavanda 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😵😵😵😵
GoGirl Prensesss_annesiii altin artarken dolarda artiyor ev arabada artiyor bozdurup elinde tutmayacaksin hemen almak lazim tl cok deger kaybediyor
Prensesss_annesiii GoGirl hayy diline saglikk Canimmm Esimme bir türlü bunu anlatamiyorumm istee ne yazikki ):