Alyatrd Mrb anneler . 10buçuk aylık kızım var son 1haftadır uyku düzenimiz yerle bir oldu 😵💫 uykuya çok zor geçiyoruz , gece defalarca uyanmaya başladı sizde durumlar nasıl? 10.ay nasıl geçiyor atak mıdır nedir bu ne kadar sürer ki 😑🤷🏼♀️
BirAlparslanAnnesi Alyatrd vallahi tamda benim oğlum🤦🏻♀️ 10 ay 20 günlük bittim mahvoldum geceden beri ayağımda asla uyumadı yarım saate bir uyandı ayy birde bi ağlıyo aman Allahım bilmeyem birisi annesi ağız burun kırıyor dövüyo der🙈🙈
Eeisitan Alyatrd kızım 10 ay 24 günlük akşam uykudan bayılıyor fakat uyumamak için ağlıyor geceleri sürekli dönüyor mızırdanıyor kalkmaya çalışıyor sanırım bi geçiş dönemindeyiz benim kızım emekliyor ve sıralıyor ama çok cesaretsiz koltuğa tutunup kalkıyor sıralıyor ama geri yere oturamıyor bi kere düştü poposunu üstüne korkuyor şimdi oyüzden cesaretsiz biraz bebeğiniz de durumlar nasıl emekleme yürüme başladı mı 🙂
Alyatrd BirAlparslanAnnesi evet bizde öyleyiz uyutmaya çalışırken çığlık çığlığa resmen uyumak istemiyor 😑 sizin dişler çıktı mı
Eeisitan BirAlparslanAnnesi benim kız gündüzleri öyle yanından ayrıldığım anda çığlık kıyamet ağlıyor korkuyorum komşular çocuğa şiddet uyguluyor diye düşünüp şikayet edecek diye durduğu yerde ağlamaya başlıyor ama benim kız biraz mızmız belki de ondan 🤦♀️
mmek_2014 10 ay 1 günlük oglum. Bu gece saat 2den 5 e kadar uyumadı. 5 de zorla uyuttum saat 8 e kadar yarım saatte bir uyanarak uyudu 🤦♀️ uzun zamandır uykusu çok bozuk saat başı kalkıyor. Uyku nedir unuttum resmen. Hiç uyumadan sabah oluyor resmen.
Alyatrd Eeisitan emekleme tutunarak kalkma var bizde ama yaklaşık 2 aydır var , geceleri dediğiniz gibi yatağın içinde kalkıp emeklemeye çalışıyor kendini çok uyandırıyor .ama son 1hftadır böyle 😑
BirAlparslanAnnesi Eeisitan demekki 4.ay atağı gibi zorlu bir atak dönemi bebeklerimizin İyi olsunlarda bizler dayanır sabredez😍canları sağolsun yeterki ama uyusalar da bal kaymak olur ruh gibi geziyorum artık 🤦🏻♀️
mmek_2014 Alyatrd 2 kere yapıyoruz. Sabah 10-12 arası uyuyor bir de ögleden sonra 3-5 arası uyuyor. 5 den sonra uyutmuyorum. Akşam da 10 da uyuyor.